Sibeliustalo jälleen mukana Earth Hour -tapahtumassa

Sibeliustalo jälleen mukana Earth Hour -tapahtumassa

WWF:n Earth Hour on maailman suurin ilmastotapahtuma, jossa sadat miljoonat ihmiset näyttävät huolensa ilmaston puolesta antamalla valomerkin.

Earth Hourin aikaan la 19.3. kello 20:30 – 21:30 valot sammuvat jälleen useista lahtelaisista maamerkeistä. Valonsa sammuttavat mm. kaupungintalo, radiomastot, hyppyrimäet, Lahti Energia, Sibeliustalo, seurakuntayhtymä, Lahden Seurahuone sekä Trion ja Sykkeen kauppakeskukset. Myös torin ja alatorin sekä Marolankadun valot sammuvat Earth Hourin ajaksi. Kaikki mukaan ilmoittautuneet tahot ja tapahtumat löydät www.earthhour.fi  –sivustolta.

Lahden kaupunki kutsuu jälleen asukkaitaan illallistamaan yhdessä Earth Hourin kunniaksi. Tänä vuonna tapahtumapaikkana on Lahden tori, jolla kaupunki tarjoaa kasviskeittoa 200 ensimmäiselle. Tapahtumassa on tarjolla myös puhetta ja ajatuksia ilmastonmuutoksesta sekä taianomaista tunnelmaa, jota Johannes Latva luo hand pan –soittimellaan. Mukaan kannattaa ottaa oma kynttilä mukaan, ajatuksena on muodostaa torille suuri kynttiläsydän merkiksi yhteisestä ilmastohuolestamme.

Lisätietoja:

Kestävän kehityksen ohjaaja Sari Knuuti  p. 050 387 8735

Ympäristöneuvonta, ark. klo 9-16 p. 044 4162 762
Ympäristöneuvonnan asiakaspalvelu Kauppakeskus Trion katutasossa ti-to klo 12-16.