Elämyksien äärellä: LähiTapiola Vellamo

Elämyksien äärellä: LähiTapiola Vellamo

 Vakuutusyhtiö LähiTapiola Vellamo on toiminut Sibeliustalon yritysyhteistyökumppanina jo useita vuosia. LähiTapiolan liiketoimintajohtaja Seija Salonen kuvailee kumppanuutta iloiseksi, reippaaksi, aktiiviseksi ja vastavuoroiseksi. Sellaiseksi, jossa yritys saa paljon muutakin kuin logon konsertin käsiohjelmaan.

Kaupungin paraatipaikalla, Lahden kauppatorin laidalla Aleksanterinkadulla sijaitsevan LähiTapiola Vellamon konttorissa työskentelee noin 70 vakuutusten, säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijaa. Kouvolan, Päijät-Hämeen, Hyvinkään sekä Riihimäen seutukuntien asiakkaita palveleva yhtiö on yksi LähiTapiola-ryhmän kahdestakymmenestä paikallisesta vakuutusyhtiöstä. Se tarjoaa asiakkailleen omaisuus- ja henkivakuutuspalveluita sekä säästämis- ja sijoituspalvelua.

LähiTapiola Vellamo on yksi Lahden Sibeliustalon kymmenestä yritysyhteistyökumppanista. Seija Salosen mukaan yhteistyö on varsin monipuolista.
Hyödynnämme Sibeliustaloa mm. erilaisiin asiakastilaisuuksíin ja sisäisiin tapahtumiimme. Viemme asiakkaitamme myös Sibeliustalossa järjestettäviin konsertteihin ja tapahtumiin. Tarjoamme konsertti- ja tapahtumalippuja myös henkilöstömme.

Palvelu muistetaan

Seija Salosen mukaan LähiTapiola edellyttää järjestämiensä tapahtumien tiloilta ja palveluilta korkeaa tasoa ja laadukkaita palveluja.
Kokoustilojen tulee olla viihtyisiä ja Sibeliustalossa ne ovat priimaa. Muutamasta kokoustilasta avautuva näköala Vesijärvelle on suorastaan upea.

Myös Sibeliustalon kokoustilojen nykyaikaiset tekniset ratkaisut sekä käden ulottuvilla oleva tekninen apu arvostetaan LähiTapiolassa korkealle.
Hyvä palvelu muistetaan. Sibeliustalossa se alkaa jo rakennuksen upeasta sisääntulosta ja ystävällisestä eteispalvelusta. Tilaamamme tarjoilut ovat onnistuneet aina ja ravintola on muutenkin erittäin hyvä, Salonen kiittelee.

Hän sekä markkinointipäällikkö Suvi-Päivi Torvinen ovat edustaneet LähiTapiola Vellamoa Sibeliustalon joka toinen kuukausi järjestämillä kumppaniaamiaisilla.
Aamiaistilaisuudet ovat valtavan hieno idea! Niissä voi tutustua eri aloja edustaviin yrityksiin ja ihmisiin, ja kuulla mielenkiintoisia alustuksia. Sibeliustalon aamiainen on jo sinällään sellaista luksusta, että sitä ei halua jättää väliin muuta kuin pakon edessä, Salonen naurahtaa.

Ympäristö vailla vertaa

Seija Salonen muistelee LähiTapiolan hiljattain järjestettyä sisäistä workshopia hymyssä suin.

Astuin ulos kokoushuoneesta ja katselin silmieni eteen avautuvaa Vesijärvi-näkymää. Läheisessä konserttisalissa harjoitteli Sinfonia Lahti, jonka musiikki toi työskentelyyn mainion lisämausteen. Ihmiset olivat jakaantuneet pienryhmiin, joissa kävi vilkas puheensorina. Inspiroivampaa työskentely-ympäristöä on vaikea keksiä.

Sibeliustalo on lahtelaisten ylpeydenaihe, jota on ilo esitellä ja hyödyntää yhdessä asiakkaiden, yhteistyökumppanien ja oman henkilöstön kanssa. Sen monipuolisista tiloista, maistuvista tarjoiluista sekä kattavasta ohjelmistosta löytyy sopivia vaihtoehtoja moneen makuun ja tilaisuuteen.

Vapaamuotoista verkostoitumista

Lahden Sibeliustalon kumppaniaamiainen katetaan yritysyhteistyökumppaneille keskimäärin 5-6 kertaa vuodessa. Jokaisella aamiaisella pöytään nostetaan yksi teema, jonka asiantuntija alustaa, ja josta keskustellaan vapaasti runsaan aamiaisen yhteydessä. Aamiaiselle tullaan jopa pääkaupunkiseudulta asti.

Tavoitteena on rakentaa aamiaistilaisuudesta mukava ja rento puolitoistatuntinen, jossa puhumme yhteisesti asiaa ja vähän asian vierestäkin. Verkostoitumisen ei pidä olla liian vakavaa, linjaa Sibeliustalon markkinointi- ja viestintäpäällikkö Petra Peltovako.

Kaikki kumppaniyritysten henkilöstön edustajat eri vastuualueilta ovat tervetulleita tilaisuuksiin. Osallistujien kokoonpano vaihtelee myös aamiaisteemojen mukaan.

TARU SCHRODERUS