Desucon 2016 vaikuttaa Sibeliustalon aukioloaikoihin 10.-12.6.

Desucon 2016 vaikuttaa Sibeliustalon aukioloaikoihin 10.-12.6.

Suuri anime- ja mangatapahtuma Desucon 2016 järjestetään jälleen Sibeliustalossa 10.-12. kesäkuuta. Tapahtuma alkaa perjantaina kello 17 ja päättyy sunnuntaina kello 17. Tämän vuoksi Sibeliustalon lippukassa sulkeutuu perjantaina 10.6. jo klo 15, jonka jälkeen talo on desulaisten käytössä aina sunnuntai-iltaan asti.

Kunniavieraaksi Desuconiin saapuu japanilainen Kouji Masunari, joka tunnetaan erityisesti shounenhitti Magin animesovitusten ohjaajana. Lisäksi Desuconissa nähdään myös cosplaykilpailuja, keskustelupiirejä, työpajoja ja muuta oheisohjelmaa. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.

Desuconin järjestää Kehittyvien conien Suomi ry. Tapahtuma järjestetään vapaaehtoistyönä harrastajavoimin, pilke silmäkulmassa mutta ammattimaisella otteella. Itse tapahtumassa mukana on yhteensä noin 200 talkoolaista siivoamassa, valvomassa järjestystä, rakentamassa, purkamassa, valokuvaamassa, neuvomassa ja auttamassa. Yhdistys on voittoa tavoittelematon organisaatio ja tapahtuman tuotot käytetään tapahtumien järjestämiseen.

www.desucon.fi