Kaupungin suurin tanssiparketti kutsuu tanssimaan!

Kaupungin suurin tanssiparketti kutsuu tanssimaan!

Tanssia ja kohtaamisia Sibeliustalon Iskelmäklubilla

Sibeliustalo laajentaa toimintaansa ja starttaa syyskuun 17. päivä uuden kohtaamispaikan aikuisille. Iskelmäklubin musiikkitarjonta painottuu nimensä mukaisesti tanssittavaan iskelmään, jota esittävät maan suosituimmat artistit ja orkesterit. Finlandia-klubin tiloissa avautuva tanssiravintola toimii aikuisten kohtaamispaikkana, jossa voi viihtyä koko illan kaupungin suurimmalla tanssiparketilla pyörähdellen, ja ystäviä vaikkapa viinilasin äärellä tavaten.

”Puusepän sali muuntuu iskelmähenkeen sopivaksi tanssiravintolaksiniin, että sinne asennetaan lähes 100 neliön kokoinen, kaupungin suurin tanssiparketti ja tuodaan lounge-tyyppisiä sohvaryhmiä ja pystypöytiä tavallisten istuinpöytien lisäksi seurustelua varten”, Sibeliustalon tuottaja Juha Heikkilä kuvailee uutta konseptia.

Syyskuussa klubin avaavat Eija Kantola & Omega sekä Jukka Hallikainen & Jackpot ja marraskuussa lavan ottaa haltuun Eini. Tanssi-illat ovat K-18.

Iskelmäklubilla kelpaa viihtyä koko illan tanssien, seurustellen ja baarin antimista nauttien. Ennen tanssiparketilla pyörähtelyä on mahdollisuus syödä maittava illallinen ostamalla Show & Dinner -paketin.

Iskelmämenu la 17.9.
Ruokailu Metsähallissa klo 19-21

Sitruunalla maustettua hiilirautua ja ruohosipuliperunaa L,G
Miedosti savustettua porsaanfileetä, omena-laakerinlehtihilloketta M,G
Hunajapaahdettua päärynää,
kotimaista sinihomejuustoa ja pähkinää L,G
Raikasta kasvissalaattia M,G
Kiviarinaleipää ja voita L

***
Uunissa paahdettua Naapurin maalaiskanaa, kauden kasviksia ja salviakastiketta L,G
***
Mokkavanukasta ja punaherukkaa L,G
Kahvi / tee

79 € / hlö, sisältää keikkalipun, naulakkomaksun ja ruokailun.