Finlandia-klubin sisäänkäynti muuttaa sisäpihalle

Finlandia-klubin sisäänkäynti muuttaa sisäpihalle

Finlandia-klubin sisäänkäynti on uudistunut!

Syksy tuo tullessaan Finlandia-klubille aivan oman sisäänkäynnin Sibeliustalon sisäpihalta. Klubin tilaratkaisuja on uudistettu paremman tunnelman ja viihtyvyyden takaamiseksi. Naulakko ja ovilipunmyynti on siirtynyt Klubin tiloihin ja sisäpihalta löytyvästa sisäänkäynnistä pääsee suoraan keikkatunnelmaan. Naulakko ja ovimyynti aukeaa tuntia ennen keikkaa.

Ensimmäisenä klubikeikkana tänä syksynä nähdään suomirockin tulenkantaja, Raaka-Aine, joka on työstänyt neljättä studioalbumiaan ja julkaisee sen perjantaina 26. elokuuta. Uutta levyä juhlitaan keikan merkeissä Finlandia-klubilla lauantaina 27. elokuuta.

Klubin stagella nähdään syyskautena myös mm. The 69 Eyes, Pariisin Kevät, Popeda ja Chisu. Tutustu syksyn koko kattaukseen Finlandia-klubin sivuilla.

Seuraa opasteita hyvän musan luo!