Hyvä ruoka ja loistava ohjelma takaavat mahtavan illan

Hyvä ruoka ja loistava ohjelma takaavat mahtavan illan

Haluaisitko isot juhlat pienemmälläkin porukalla tai hyvän ruuan ja viihteen yhdistävät pikkujoulut pienellä vaivalla? Tutustu ihmeessä Sibeliustalon syksyn Show&Dinner-uutuuksiin!

Valitse itsellesi ja seurueellesi täydellinen nautintojen ilta, erilaiset ruokailuvaihtoehdot ovat saatavilla seuraavien konserttien ja esitysten yhteydessä.

Lisätiedot ja menut kokonaisuudessaan tapahtumasivuilla.

Samuli Edelmann – Konserttikiertue 2016
Ke 26.10. klo 19.

Tarjolla makulautanen syksyiseen nälkään jokirapujen, kylmäsavustetun hauen, härkäpastramin ja suussa sulavien lisukkeiden kera.

—–

Stars Show
La 5.11. klo 19.

Show & Dinner -paketti sisältää kolmen ruokalajin herkullisen buffetin, jonka mehevimpinä tähtinä nähdään Star-toast savulohesta, ylikypsää possua kahdella kastikkeella ja encorena tumma ja tulinen chilisuklaakakku.

—–

Sami Hedberg Show – Kokovartalomies 4
La 12.11. klo 18.

Sami suosii Suomi-noutopöytää! Antimina on tietenkin savumuikkutoasteja, leppäsavuhärkää ja kotijuustoa Nastolasta sekä ylikypsää porsaankylkeä.

—–

Yö 35 vuotta – Puolet taivaasta, puolet helvetistä -kiertue
La 19.11. klo 19.

Legendaarista bändiä juhlistetaan maittavalla kattauksella hiillostettua rautua, palvattua possua ja valkosuklaarahkaa.

—–

Iskelmäklubi: Eini
La 19.11. klo 21.

Tanssia ja kohtaamisia hyvän ruoan parissa! Tarjolla grillattua maalaiskanaa ja mozzarella-salaattia.

—–

Suomi nauraa!
Pe 2.12. klo 20.

Kyllä jaksaa nauraa, kun on vatsa täytetty runsaalla savulohisalaatilla puolukkasilakoiden kera, savustetulla kalkkunanrinnalla ja paahdetulla porsaanfileellä. Jälkiruokana mieletön Baileysmousse ja kanelilla maustettua päärynää.

—–

Sibeliustalon pikkujoulubileet: Antti Tuisku & Roope Salminen ja koirat
La 3.12. klo 20.

Täydelliseen pikkujouluun kuuluvat tietysti hyvät ruoat ja juomat! Kokoa oma jengisi, työporukka, yritysvieraat tai kaverit ja valitse sopivin vaihtoehto kolmesta eri menusta sekä varaa paikkasi vuoden pikkujoulubileisiin!

—–

Vesa-Matti Loiri – Sydämeeni joulun teen
Su 11.12. klo 17.

Herkuttele ennen konserttia savumuikkutoastin, leppäsavuhärän ja ylikypsän porsaankyljen äärellä. Ennen konsertin alkua nauti vielä jälkiruoaksi pala herkullista suklaakakkua ja viskimarinoituja luumuja.
 

—–

Pikkujoulut Sibeliustalossa

Meillä voit järjestää pikkujoulut jopa 600 henkilölle. Saat meiltä juuri teille sopivan kokonaisuuden yhden yhteyshenkilön kautta. Ota yhteyttä!