Black Friday perjantaina 25.11. – Sinfonia Lahden konsertit -50 %

Black Friday perjantaina 25.11. – Sinfonia Lahden konsertit -50 %

Sinfonia Lahden Black Friday on täällä – ihan ensimmäistä kertaa! Tämän ensimmäisen Sinfonia Lahden Black Fridayn kunniaksi perjantaina 25.11. liput 50 % alennuksella kevään 2017 Sinfonia Lahden konsertteihin. 

Keväällä vierailevat mm. Osmo Vänskä, Okko Kamu, Kari Kriikku, Nikolai Demidenko, Jonathan Roozeman sekä olemme nostalgisissa tunnelmissa ja juhlistamme 100 vuotta suomalaista viihdemusiikkia ja Ella Fitzgeraldia. www.sinfonialahti.fi

Hinta voimassa VAIN PERJANTAINA 25.11.2016 Sibeliustalon ja Ticketmasterin lippumyymälöissä. Black Friday -hinnat aktivoituvat heti keskiyöstä ja ovat jo silloin ostettavissa Ticketmasterin nettikaupasta.

Huom! Ei varauksia. Alennus koskee perus/eläkeläishintaisia lippuja.  

BLACK FRIDAY -LIPUT (ei varauksia):

Sibeliustalon lipunmyynti,
Ankkurikatu 7
avoinna pe 25.11. klo 12-17
Huomioittehan, että Sibeliustalon lipunmyynti saattaa ruuhkautua perjantain aikana.

Ticketmaster Suomi / Lippukaupat
Lahdessa:Makuuni Lahti, Vapaudenkatu 10 ja
Makuuni Laune, Launeenkatu 14
avoinna pe 25.11. klo 12-22

Black Friday -liput myös Ticketmaster Suomi verkkokaupasta