Lahden Sibeliustalo Oy ja Lahden Messut Oy hakevat myyntijohtajaa

Lahden Sibeliustalo Oy ja Lahden Messut Oy hakevat myyntijohtajaa

Lahden Sibeliustalo Oy ja Lahden Messut Oy ovat kaupunkikonserniin kuuluvia osakeyhtiöitä, jotka fuusioidaan vuoden 2017 alussa. Yhtiö hallinnoi tulevaisuudessa kahta isoa tapahtumataloa sekä Felix Krohn -konserttisalia. Uuden yhtiön tavoitteena on tarjota Suomen parhaat messu-, kokous- ja tapahtumatilat sekä laadukasta ohjelmaa ja ammattitaitoista tapahtumatoteutusta. Yhtiön palveluksessa on 33 työntekijää ja liikevaihto vuonna 2017 on noin 6 meur.

MYYNTIJOHTAJA

Etsimme aktiivista myyntijohtajaa johtoryhmän jäseneksi.

Tehtävässä vastaat yritysmyynnin johtamisesta ja kehittämisestä sekä vahvistat yrityksemme liikevaihdon kasvua omalla myyntityölläsi. Vastaat messu-, kokous- ja yritystapahtumamyynnin pääasiakkuuksista. Avaat uusia ovia sekä Suomessa että ulkomailla ja innostat tiimiäsi omalla esimerkilläsi työskentelemään kohti asetettuja tavoitteita.

Tehtävä on uusi, joten pääset rakentamaan puitteet tehokkaaseen myyntitoimintaan. Raportoit toimitusjohtajalle ja sinulla on neljä suoraa alaista. Kotipaikkasi ei tarvitse olla Lahdessa, mutta työsi edellyttää säännöllistä läsnäoloa tapahtumataloissamme sekä matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

Odotamme sinulta kunnianhimoista asennetta myyntityöhön. Vuorovaikutustaidoiltasi olet sujuva sekä suomen että englannin kielellä. Nautit esiintymisestä ja sinulla on palava halu olla edustamassa Lahtea tuleville tapahtumajärjestäjille. Sinulla on jo näyttöjä vastaavanlaisesta myyntityöstä ja asiakasverkosto on ennestään tuttu.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden luoda uutta ja uudistaa myyntiprosessiamme näkemyksesi mukaiseksi. Tukea tehtävässä saat ammattitaitoiselta työyhteisöltä, jossa tulosten ja työn tekeminen on tavoitteellista, hauskanpitoa unohtamatta. Asiakkaillesi tarjoat itse ainutlaatuisia kokemuksia edustavissa puitteissa. Olet mukana viemässä suomalaista tapahtuma-alan osaamista kansainvälisille markkinoille.

Jos olet valmis haasteeseen, jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta 19.12.2016 mennessä.

www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consulting, Vivi Stening, puh 0500 773755.