Sinfonia Lahti juhlistaa 20-vuotiasta Rajatonta elokuisella kolmen konsertin sarjalla

Sinfonia Lahti juhlistaa 20-vuotiasta Rajatonta elokuisella kolmen konsertin sarjalla

Jaakko Kuusiston johtamissa konserteissa kuullaan Abban, Beatlesin ja Queenin hittejä.

Tänä vuonna lauluyhtye Rajaton juhlistaa 20-vuotista taivaltaan ja tämän kunniaksi Sinfonia Lahti ja Rajaton palaavat elokuussa 2001 alkaneen menestyksekkään yhteistyön hienoimpiin hetkiin. Kolmessa Best of the Best -konsertissa kuullaan vuosien varrelta kestosuosikit Abban, Queenin ja Beatlesin musiikkiin sovitetuista konserttikokonaisuuksista. Jaakko Kuusiston johtamat konsertit järjestetään Sibeliustalossa keskiviikkona 16.8. ABBA, torstaina 17.8. Beatles ja perjantaina 18.8.2017 Queen. Lipunmyynti konsertteihin Ticketmaster Suomen jakelu- ja myyntiverkostossa.

Ke 16.8. ABBA – Thank You for The Music sisältää legendaarisen ruotsalaisyhtyeen tunnetuimpia hittejä Mamma Miasta Waterloohon ja Dancing Queeniin. Sinfonia Lahden (joht. Jaakko Kuusisto) ja Rajattoman vuonna 2006 julkaistu ABBA-levy ponkaisi ensimmäisellä viikolla suoraan listaykköseksi, saavutti muutamassa viikossa kultalevyrajan, ja ylitti kuukaudessa 30.000 myydyn kappaleen platinalevyrajan.

To 17.8. Beatles Sgt Pepper’s & listaykköset kuullaan yhden populaarimusiikin historian vallankumouksellisemman äänitteen, Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band -levyn musiikki kokonaisuudessaan sekä kokoelma Beatlesin kaikkien aikojen listahittejä.

Pe 18.8. Queen – A Kind of Magic kuullaan konsertin nimikappaleen lisäksi mm. We Will Rock You, The Miracle, I Want It All, We Are The Champions, Who Wants To Live Forever ja The Show Must Go On. Queen-ohjelman vuosina 2006-2008 yhteensä yhdeksässä loppuunmyydyssä konsertissa Sibeliustalossa oli kaikkiaan kuulijoita yli 10.000.

Sinfonia Lahden ja lauluyhtye Rajattoman energinen ja luova yhteistyö on tuottanut kahdeksan erilaista konserttikokonaisuutta ja kuulijoita on ollut kaikkiaan lähes 50.000. Orkesterin ja Rajattoman yhteiset Abba- ja Queen-levyt ovat kummatkin rikkoneet platinalevyn myyntirajan. Rajaton on myös kiertänyt näillä konserttikokonaisuuksilla menestyksekkäästi ympäri maailmaa.