Jussi Kortepurosta KOKO Lahti Oy:n uusi myyntijohtaja

Jussi Kortepurosta KOKO Lahti Oy:n uusi myyntijohtaja

KOKO Lahti Oy on valinnut uudeksi myyntijohtajaksi AMK Jussi Kortepuron.

Uuteen tehtävään Lahdessa asuva Kortepuro siirtyy Vierumäen Urheiluopiston myyntipäällikön paikalta. 36-vuotiaalla Kortepurolla on vahva kokemus tapahtuma- ja hotellialan asiakaspalvelu- sekä myyntitehtävistä. Tuleva myyntijohtaja toimii yhtiön johtoryhmän jäsenenä sekä myyntitiimin esimiehenä vastuualueenaan kokous- ja yritysmyynnin johtaminen, konseptointi sekä kehittäminen. Uudessa tehtävässä Kortepuro aloittaa maaliskuussa.

Vuoden 2017 alussa perustettu tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy hallinnoi Sibeliustalon ja Messuhallien tilojen lisäksi vanhan konserttitalon Felix Krohn -salia. Uuden yhtiön tavoitteena on tarjota Suomen parhaat messu-, kokous- ja tapahtumatilat sekä laadukasta ohjelmaa ja ammattitaitoista tapahtumatoteutusta. Yhtiön palveluksessa on 35 työntekijää ja odotettu liikevaihto vuonna 2017 on noin 6 meur.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Emilia Mäki, KOKO Lahti Oy
Puh. 050 582 0953, emilia.makiatlahdenmessut.fi, emilia.makiatsibeliustalo.fi