Sibeliustalo mukana Earth Hour -tapahtumassa

Sibeliustalo mukana Earth Hour -tapahtumassa

Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, johon kaikki voivat osallistua. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille. Earth Hour ei siis ole sähkön- tai energiansäästötempaus.

Sibeliustalo on mukana sammuttamalla ulkokuoren valot lauantaina 25.3. klo 19.30-21.30. Earth Hour Lahti -tapahtumaa vietetään Lahden satamassa tai sään salliessa Vesijärven jäällä sataman edustalla. Luvassa on elävää tulta, elämyksiä, keskusteluja ja lämmikettä. Sammuta kotisi valot ja tule satamaan katsomaan, kun lahtelaisten maamerkkien ja kotien valot sammuvat.

http://www.earthhour.fi/