Lapset luonnontieteiden ja matematiikan äärellä Sibeliustalossa 25.-26.4.

Lapset luonnontieteiden ja matematiikan äärellä Sibeliustalossa 25.-26.4.

StarT-festivaaleilla opitaan uutta ja innostutaan luonnontieteistä ja matematiikasta

Sibeliustalon hyväntekeväisyyskohde vuonna 2017 on Päijät-Hämeen LUMA-keskuksen järjestämä StarT-festivaali, joka pidetään Sibeliustalossa 25. ja 26.4.2017 klo 9:00-15:00. Tapahtumaan on kaikilla vapaa pääsy molempina päivinä 13:30-15:00.

StarT-festivaalit ovat mukavia tapahtumia, jossa erityisesti lapset ja nuoret ‒ Suomen tulevaisuuden tekijät  ‒ saavat tuoda esille omaa osaamistaan ja jakaa yhdessä tekemisen ja oppimisen iloa. Myös erilaiset oppimisyhteisöt esittelevät festivaaleilla ilmiöpohjaisen oppimisen toteuttamiseen liittyviä hyviä käytänteitään, joista muut opettajat ja ohjaajat saavat uusia ideoita.

StarTissa opitaan tekemällä yhdessä ilmiöpohjaisia projekteja. Päätavoitteena on lisätä lasten ja nuorten innostusta matematiikkaa, luonnontieteitä ja teknologian opiskeluun.

Alueellisilla StarT-festareilla palkitaan osallistujia erilaisin elämyksin ja tavarapalkinnoin. Pääpalkintona on pääsy StarT-gaalaan, jossa kaikki palkitaan rahallisin tunnustuspalkinnoin. Gaala on sekä kansallisen että kansainvälisen StarT-toiminnan huipentuma ja kuluvana lukuvuonna se järjestetään 23.5.2017 Helsingissä osana valtakunnallisia LUMA-päiviä.

Lisätietoja: http://start.luma.fi/