KOKO Lahti Oy ja Vesijärvisäätiö yhteistyökumppaneiksi

KOKO Lahti Oy ja Vesijärvisäätiö yhteistyökumppaneiksi

KOKO Lahti Oy haluaa olla mukana rakentamassa alueemme vesistöjen hyvää tulevaisuutta ja on sopinut yhteistyökumppanuudesta Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiön kanssa. Säätiön kumppanuus alkoi Lahden Messut Oy:n kanssa viime vuonna. Fuusion myötä yritys siirtyi tämän vuoden alussa osaksi uutta tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:tä, joka nyt jatkaa Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiön Vellamo-tukijana. KOKO Lahti Oy:n brändejä ovat Lahden Messujen lisäksi Lahden Sibeliustalo sekä Finlandia-klubi. Vesijärvisäätiö näkyy yhteistyökumppanuuden myötä vuoden 2017 Lahden Messujen messutapahtumissa omalla osastolla sekä tapahtumien ohjelmasisällöissä.

Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö perustettiin vuonna 2007 edistämään Vesijärven ja Lahden seudun muiden järvien hoitoa. Vesien hoitotyötä ohjaa Vesijärven hoito-ohjelma, johon kuuluvat järvissä ja niiden ympärillä tehtävät kunnostustoimenpiteet, järvien tilan ja kuormituksen seuranta, tutkimus sekä viestintä.