Joulukonsertit tuovat joulun Sibeliustaloon

Joulukonsertit tuovat joulun Sibeliustaloon

Tervetuloa hakemaan iloista ja lämmintä joulutunnelmaa Sibeliustalon joulukonserteista!

Suosittelemme tilaamaan väliaikatarjoilut etukäteen. Joulukonserteissa tarjolla on mm. perinteinen joulutorttu ja Sibeliustalon kaunis joululeivos.

 

Ti-Ti Nalle: Joulupukki Hirsimetsässä
Ma 4.12. klo 18
Liput 25 €

Suuren suosion saavuttaneet Riitta ja Ti-Ti Nalle perheineen lähtee tulevana talvena kattavalle joulukonserttikiertueelle. Ympäri Suomen kiertävä kokoperheen musiikkiesitys vie tällä kertaa seikkailulle talviseen Hirsimetsään. ”Mukana aito laulava joulupukki! Lapset pääsevät auttamaan Hirsimetsään eksynyttä joulupukkia”, paljastaa Riitta tulevan joulukiertueen yksityiskohdista.


RNO:n Viides joulu
Pe 8.12. klo 19
Liput: 35,50 / 30,50 / 28,50 €

Joulu on taas ovella, ja on lupa virittyä kauniiden, herkkien, riehakkaiden ja riemukkaiden joulusävelten tunnelmiin. Kyösti Mäkimattila ja Riku Niemi Orchestra ovat valmiina jakamaan lahjansa kaikkien juhlien juhlaa rakastavien kesken. Itsenäiselle Suomelle RNO:n Viides joulu on sadas, maestro Niemelle viideskymmenes. Ja RNO:n joulu ei tietenkään olisi joulu ilman yllätyksiä…


Rajaton Joulu 2017
La 9.12. klo 19
Liput 42,50 / 87,50 €

Lauluyhtye Rajaton tekee marras-joulukuussa jo 15. perinteisen joulukiertueensa ja matkaa jälleen ympäri Suomen rakkaimpien joululaulujen siivittämänä. Kymmenien tuhansien suomalaisten joulun traditioksi muodostuneet konsertit ovat samalla osa Suomen kansainvälisesti menestyneimmän lauluyhtyeen 20-vuotisjuhlavuoden konserttien sarjaa. Rajattoman a cappella -tulkinnat vanhoista tutuista kappaleista saavat seurakseen myös uusia tulevaisuuden jouluklassikoita, ja kokonaisuutta tukee Pekka Martin upea visuaalinen suunnittelu.

Muista myös Show & Dinner -paketti!


Tulkoon joulu – Lohjan kaupunginorkesterin joulukonsertti
Ke 13.12. klo 19
Liput 30 / 26 / 24 / 13 / 8 €

Sinfonia Lahti on kutsunut Kiinan-vierailunsa johdosta Lohjan kaupunginorkesterin esittämään Sibeliustaloon joulukonsertin, jossa kuullaan monia joulun tunnelmallisia suosikkisävelmiä aina Rekiretkestä Varpuseen jouluaamuna. Orkesteria johtaa kapellimestari Esa Heikkilä.

Laulupuu-kuoro
Anna Koskenheimo, joulutarina
Lasse Kantola, kertoja


Syttyy valot tuhannet -joulukonsertti
La 16.12. klo 19
Liput 35,50 €

Kaksi tähtien lailla loistavaa laulajaa Diandra & Teemu Roivainen tunnelmoivat lämminhenkisellä Syttyy valot tuhannet -joulukonserttikiertueella. Konsertissa kuullaan perinteisiä, meille kaikille rakkaita joululauluja, mutta mukana on myös muutamia uudempia lauluja sekä jouluisia musiikkiyllätyksiä ja kauniita duettoja.


Club for Five – Jouluna 2017
Ma 18.12. klo 19
Liput 45,50 / 39,50 €

Club For Fiven rakastettu JOULUNA-konsertti tuo tänäkin vuonna joulun tuhansille suomalaisille. Vuoden odotetuimmassa joulukonsertissa lauluyhtye valloittaa sydämet kauniilla tulkinnoillaan monista klassikoista ja välillä sukeltaa tonttumusiikin hyväntuuliseen maailmaan. Tämä virtuoosimainen viisikko osaa aina koskettaa ja yllättää! Jos omaan jouluusi mahtuu vain yksi konsertti, se on tässä!


Vesa-Matti Loiri – Sydämeeni joulun teen
Ti 19.12. klo 19
Liput 42,50 / 37,50 €

Vesa-Matti Loiri julkaisee marraskuussa juhlapainoksen vuoden 1988 Sydämeeni joulun teen -albumista. Levyllä on alkuperäisten kappaleiden lisäksi kaksi aivan uutta kappaletta. Juhlalevyn kappaleita tullaan kuulemaan Loirin joulukiertueella, joka on viimeinen lajissaan ja joka on ihastuttanut ihmisiä jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Mukana lavalla on tuttuun tapaan Peter Lerchen orkesteri.


Suomen joulu – Tiirismaan musiikkiluokkien ja musiikkilukion joulukonsertti
Ke 20.12. klo 19
Liput 20 / 15 €

Tiirismaan peruskoulun musiikkiluokkien ja musiikkilukion yhteinen Suomi100-henkinen joulukonsertti. Lipunmyynti konsertti-iltana Sibeliustalon aulassa klo 18 alkaen. Ennakkomyynnistä tiedotetaan 13.11.2017 osoitteessa http://lahdenmusiikkiluokat.fi/ ja Lahden musiikkiluokkien tuki ry:n Facebook-sivuilla.