Sibeliustalossa tanssitaan Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi

Sibeliustalossa tanssitaan Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi

Jo perinteeksi muodostuneet lasten tanssiaiset järjestetään Sibeliustalossa edellisvuosien tapaan Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi maanantaina 20. marraskuuta klo 9.00. Alun perin Itsenäisyyspäivän tanssiaisina tunnettu tapahtuma on vakiinnuttanut ajankohtansa marraskuun lopulle. Tapahtumaan on kutsuttu kaikki Lahden seudun päiväkodit sekä perhepäivähoitajat. Osallistujamäärän odotetaan nousevan tänä vuonna yli seitsemäänsataan.

Lahti Basketball avaa tanssiaiset klo 9, jonka jälkeen kajautetaan yhteisesti onnittelulaulu satavuotiaalle Suomelle. Lapsia tanssittaa tanssiorkesteri Möröt. Mehut ja piparit lapsille tarjoaa SOK Hämeenmaa.

Myös vanhemmat ja isovanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa.

Lisätietoja:
Ohjelmapäällikkö Samppa Rinne
KOKO Lahti Oy / Lahden Sibeliustalo
puh. 044 716 1975
samppa.rinneatsibeliustalo.fi