Sibeliustalo jälleen mukana Earth Hour -tapahtumassa

Sibeliustalo jälleen mukana Earth Hour -tapahtumassa

Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, johon kaikki voivat osallistua. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla valot. Näin jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä. Earth Hour ei siis ole sähkön- tai energiansäästötempaus.

Sibeliustalo on mukana sammuttamalla ulkokuoren valot lauantai-iltana 24.3. klo 20.30-21.30. Lahdessa valot sammuvat myös ainakin Lahden kaupungintalosta, hyppyrimäistä, radiomastoista, BWT-talosta, Lahden seurakuntayhtymän kirkoista sekä Kauppakeskus Karismasta.

Lahti kannustaa osallistumaan jakamalla kynttilöitä pääkirjastolla ke 21.3. klo 12-16 ja lauantaina 24.3. klo 10-13. Kynttilöitä rajallinen määrä.

Earth Hour ei vaikuta lauantai-illan konsertteihin (Apulanta Pääsalissa klo 19 ja Egotrippi Finlandia-klubilla klo 21).

http://www.earthhour.fi/