KOKO Lahden brändeille menestystä Evento Awards -kilpailussa

KOKO Lahden brändeille menestystä Evento Awards -kilpailussa

 

Tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit menestyivät valtakunnallisessa tapahtuma-alan Evento Awards -kilpailussa. Matkailuajoneuvoalan erikoistapahtuma Caravan sekä Lahden Sibeliustalo selviytyivät kolmen parhaan joukkoon omissa kilpailusarjoissaan. Caravan kilpaili voitosta messut-sarjan finalistikolmikossa yhdessä Pohjois-Suomen Erämessujen sekä kilpailun voittaneen Dare to Learn -Sivistyskiihdyttämön kanssa. Sarjan voittajatapahtuma pääsee mukaan Portugalissa syksyllä järjestettävään Bea World Festival 2018 -kilpailuun. Lahden Sibeliustalon kilpakumppaneina isojen tapahtumapaikkojen kategoriassa olivat Jyväskylän Paviljonki ja sarjan voittanut Turun Logomo.

 

Evento Awards on kilpailu, jossa vuosittain palkitaan valtakunnallisesti tapahtuma-alan parhaimmistoa 13 eri sarjassa. Evento Awards -palkinnonsaajat julkistettiin Tapahtumakeskus Telakalla järjestetyssä palkintojuhlassa torstaina. Voittajat valitsi kansainvälinen ammattilaisraati.

 

Lisätiedot: 
www.eventoawards.fi

www.kokolahti.fi

www.caravanmessut.fi

www.sibeliustalo.fi

 

KOKO Lahti Oy

toimitusjohtaja

Emilia Mäki

p. 050 5820 953

emilia.makiatlahdenmessut.fi