Kevään ohjelmistoesite on ilmestynyt

Kevään ohjelmistoesite on ilmestynyt

Sibeliustalon ohjelmisto kevätkaudelle 2019 on pääosin valmis.

Ohjelmistoesitteeseen voi tutustua sähköisesti tästä.

Painosta esite saadaan jakoon viikolla 4. Painettua esitettä on jaettavissa mm. Sibeliustalon lippukassalla sekä Lippupisteen myyntipisteissä.

 – Ennen koko konserttiohjelmisto julkaistiin aina tiettynä päivänä, nykyään konsertteja ja keikkoja tulee myyntiin kesken kaudenkin, kertoo Sibeliustalon ohjelmapäällikkö Samppa Rinne. Painettu esite tulee aina hieman jäljessä, joten konsertteja ja keikkoja kannattaa käydä säännöllisesti silmäilemässä myös nettisivuillamme.

Syksyn ohjelmisto koostuu konserteista, teatterista sekä messutapahtumista. Konsertteja järjestetään laajasti ja tarjolla on klassisen musiikin lisäksi metallia, iskelmää sekä poppia. Lapsia unohtamatta. Lahdessa vierailee niin maailmanluokan esiintyjiä kuin tuttuja suomalaisia tähtiäkin. Osa Finlandia-klubin kevään keikoista on jo loppuunmyyty, mm. Ville Valo ja Agents esiintyy täydelle klubille huhtikuussa kahtena peräkkäisenä iltana. Sinfonia Lahti ja Sibeliustalo tuovat yhdessä Egotripin 25-vuotisjuhlakiertueen Sibeliustalon Pääsaliin huhtikuun lopulla. Helmikuussa Sibeliustalossa järjestetään järjestyksessään ensimmäiset Lahti Love -juhlamessut.

Tervetuloa!