Club for Five julkaisee levyllisen Kirkan hittejä ja konsertoi Sibeliustalossa

Club for Five julkaisee levyllisen Kirkan hittejä ja konsertoi Sibeliustalossa

CLUB FOR FIVE JULKAISEE LEVYLLISEN KIRKAN BIISEJÄ 

Myös syksyllä suureen suosioon noussut Songs of Kirka -kiertue saa jatkoa maaliskuussa – Sibeliustalossa konsertti nähdään la 30.3. klo 19

Suomalainen Club For Five hurmasi yleisönsä viime syksyn Songs of Kirka -kiertueella. Kirkan rakastettuja kappaleita uusina ja upeina a cappella –tulkintoina sisältäneet konsertit keräsivät myönteistä palautetta ja yhtye esiintyi täysille saleille pitkin Suomea. Tänä vuonna tulee kuluneeksi viisikymmentä vuotta suomalaisen popmusiikin legendaksi nousseen Kirkan esikoisalbumista ja sen kunniaksi Club For Five on päättänyt sekä jatkaa kiertuettaan että julkaista levyllisen Kirkan kappaleita.

Songs of Kirka -niminen albumi julkaistaan maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Alkuvuodesta 2019 studiossa nauhoitettu levy sisältää Club For Fiven versiot kuudesta Kirkan kappaleesta, joista ensimmäisenä singlenä 22.2. julkaistaan Kirkan suurimmaksi hitiksi aikanaan noussut Surun pyyhit silmistäni.

Olemme viihtyneet todella hyvin Kirkan laulujen parissa. On hienoa kunnioittaa mestaria esittämällä hänen musiikkiaan niin konserttisaleissa kuin levylläkin. Tuntuu uskomattomalta ajatella, että meidänkin levyllämme mukana oleva Leijat –kappale oli mukana jo Kirkan vuonna 1969 julkaistulla Kirka keikalla –esikoislevyllä”, Club For Five toteaa.

Suosittu Songs of Kirka –kiertue käynnistyy levyn julkaisun kanssa samaan aikaan. Hämeenlinnan Verkatehtaalta alkava kiertue sisältää yksitoista konserttia ja päättyy Lahden Sibeliustaloon maaliskuun lopussa. Kiertueen ovat järjestäneet Kirkan pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Sakari Timonen (Kirkan manageri vuosilta 1988-1997), Seppo Kahilainen (Kirkan manageri vuosilta 1997-2007) ja Seppo Lindström
(Kirkan ihailijakerhon pitkäaikainen vetäjä).

Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voi tehdä. Vaikka lavalla ei näy soittimia, voi Club For Fiven konsertissa kuulla kaikkea sähkökitaroista rumpusooloihin. Yhtye ei kuitenkaan tyydy pelkkään soittimien imitointiin, vaan kaikki yhdistyy saumattomasti taitavaan yhtyelauluun ja musiikilla leikittelyyn. 

Kuudella kultalevyllä palkittu Club For Five on kiertänyt Suomen lisäksi Aasiassa, Amerikassa ja ympäri Manner-Eurooppaa. Viiden laulajan (Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi) lavashow on täynnä vastustamatonta iloa, energiaa ja virtuositeettia.

Kansainvälisesti arvostettu a cappella -yhtye on tähän mennessä julkaissut seitsemän studioalbumia, yhden livelevyn ja kaksi kokoelma-albumia.

Kirka on suomalaisen populaarimusiikin legenda, jonka tuotannosta löytyy hittejä viideltä eri vuosikymmeneltä. Kirka aiheutti ennennäkemätöntä hysteriaa Suomessa heti uransa alussa (Hetki lyö, 1967). Myöhemmin hän edusti maatamme Euroviisuissa (Hengaillaan, 1984) ja voitti Syksyn sävel -kilpailun laululla, jonka mukaan nimetty albumi rikkoi ensimmäisenä 200 000 kpl myyntimäärän Suomessa (Surun pyyhit silmistäni, 1988). Tämän suuren taiteilijan levyjä on ostettu kaikkiaan yli miljoona kappaletta ja hänen suosionsa säilyi suurena aina hänen kuolemaansa (2007) saakka. Kirkan musiikki elää edelleen vahvana.

www.clubforfive.fi
www.kirka.fi

facebook.com/clubforfive
twitter.com/clubforfive
instagram.com/clubforfive
youtube.com/clubforfive