Osta liput turvallisesti – vältä Viagogoa

Osta liput turvallisesti – vältä Viagogoa

Järjestämiimme tapahtumiin liput on aina turvallisinta hankkia virallisen yhteistyökumppanimme Lippu.fi:n kautta. Liput messuille, konsertteihin tai keikoille varaat ja ostat turvallisesti osoitteessa www.lippu.fi tai Lippu.fi:n valtakunnallisten myyntipisteiden kautta. Myös Sibeliustalon lipunmyynti neuvoo kaikissa lipunostoon ja tapahtumiin liittyvissä kysymyksissä.
Sibeliustalon lipunmyynnin aukioloajat.

Kehoitamme välttämään lipunmyyntisivusto Viagogoa

Lipunmyyntisivusto Viagogon kanssa asioimista kannattaa harkita tarkkaan, neuvoo kuluttaja-asiamies. Kuluttajien ilmoitusten mukaan sivustolla on ollut harhaanjohtavaa tietoa tapahtumalippujen määristä ja hinnoista. Monille on myös syntynyt käsitys, että Viagogo on tapahtumien virallinen lipunmyyjä. Kyse on kuitenkin lippujen jälkimarkkinapaikasta, jonka kautta kuka tahansa voi myydä ostamiaan lippuja eteenpäin.
Lue YLEN artikkeli kokonaisuudessaan.