KOKO Lahti Oy hakee ohjelmapäällikköä

KOKO Lahti Oy hakee ohjelmapäällikköä

Lahden kaupungin omistaman tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi, Lahden konserttitalo sekä Piano Paviljonki tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat sekä tuotantopalvelut 10–20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa ainutlaatuisen luonnon äärellä. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä 37 työntekijää. Liikevaihto vuonna 2018 oli noin 6,05 meur. Viime vuonna tapahtumataloissamme järjestettiin yhteensä 170 konserttia ja keikkaa, joissa vieraili yli 170 000 ihmistä. Ohjelmapalveluiden liikevaihto vuonna 2018 oli lähes 1,5 milj. €. www.kokolahti.fi

Haemme Lahteen ohjelmatiimiimme

OHJELMAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Sibeliustalon, Finlandia-klubin, Lahden Messujen sekä Konserttitalon ohjelmapalveluista.

Ohjelmapäällikkönä vastuullasi on tapahtumataloissamme tarjottavan musiikki- ja kulttuuritapahtumien ohjelmiston sisältö oman ja yhteistuotannollisten että vuokratapahtumien osalta.

Ohjelmistomme monipuolisten sisältöjen, tuotannon suunnittelun ja toteutuksen lisäksi vastaat ohjelmapalveluidemme budjetoinnista, taloudellisesta tuloksesta, toiminnan kehittämisestä sekä asiakastyytyväisyydestä. Ohjelmapäällikkönä vastaat myös kaikista esityksiin liittyvistä sopimuksista ja sopimusneuvotteluista eri kokoisten tuotantojen osalta.

Tehtävän olennaisena osana on ohjelmapalveluidemme toiminnan jatkuva kehittäminen, siksi vankka näkemyksesi tapahtumapuolen, erityisesti musiikkialan, trendeistä on toimintamme kasvaessa meille tärkeää. Etsimme rohkeaa visionääriä, joka ei arastele suunnitella suuriakin tuotantoja, pieniä kuitenkaan väheksymättä. Tukenasi sinulla on tiimissäsi kaksi kokenutta ammattituottajaa. Sinulla on mahdollisesti jo hyvät verkostot alalla ja verkostoidut mielelläsi.

Ohjelmatiimin esimiehenä kuulut laajennettuun johtoryhmään ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Teet tiivistä yhteistyötä yhtiömme muiden myyntitiimien, lipunmyynnin sekä markkinointitiimin kanssa.

Tulevana ohjelmapäällikkönä sinulla on:
• laaja-alainen musiikin, esittävien taiteiden ja kulttuurin tuntemus
• hyvät kontaktit suomalaisiin ja kansainvälisiin promoottoreihin ja ohjelmatoimistoihin
• vaativien tapahtumatuotantojen kokemus sekä sopimus- ja neuvotteluosaaminen
• kokemus tavoitteellisesta myyntityöstä
• suomen ja englanninkielen erinomainen kirjallinen ja suullinen taito
• projektinhallinta, esimies- ja johtamistaidot
• kykyä johtaa liiketoimintaa ja näyttöä tuloksentekokyvystäsi
• hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaidot

Tarjoamme tulevalle ohjelmapäälliköllemme joustavan ja jatkuvasti kehittyvän sekä kasvavan työympäristön, työyhteisömme ammattiosaamisen sekä rautaisen tuen, hyvät henkilökuntaedut ja modernit laitteet tukemaan päivittäistä työntekoa. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Vivi Stening, p. 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa https://www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle/ viimeistään 1.4.2019. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. Liitä lomakkeeseen myös hakemuksesi ja CV.