Restel tuottamaan Sibeliustalon ravintolapalvelut

Restel tuottamaan Sibeliustalon ravintolapalvelut

Kilpailutuksessa ratkaisivat laatu ja edistyksellisyys. Muun muassa Sibeliustalon ja Lahden Messujen ravintolatoimintaa jatkossa operoiva Restel panostaa palveluissaan elämyksellisyyteen, asiakkaan aitoon kohtaamiseen ja vastuullisuuteen.

Restel on voittanut tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n ravintolapalveluiden kilpailutuksen. KOKO Lahti Oy:n brändit ravintolapalveluiden osalta Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat -ketjun operointiin 1.1.2020. Sopimus allekirjoitettiin 19.6.2019.

– Ruoka ja sen ympärille rakennettu palvelukokonaisuus on olennainen osa kokonaisvaltaista elämyksellisyyttä. Siksi meille on tärkeää, että ravintolapalvelujen tuottaja on alusta asti kanssamme ideoimassa ja kehittämässä ruoka- ja palvelutarjontaa aina kyseisen tapahtuman luonteen huomioon ottaen, sanoo KOKO Lahden toimitusjohtaja Emilia Mäki.

Kilpailutus herätti laajasti kiinnostusta ja tarjouksen jätti kahdeksan alan toimijaa. Restelin kokonaiskonsepti on moderni ja tulevaisuuteen katsova; ravintolatoimintaa tullaan kehittämään jatkuvasti ja tulevaisuuden ravintolatrendejä seurataan tarkalla silmällä. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi Restelin tarjoamat digitaaliset palvelut nopeuttavat ja siten parantavat asiakaspalvelua.

Restelin palvelukonseptissa painotetaan vastuullisuutta, paikallisuutta ja yksilöllisyyttä. Kilpailuetuina ovat asiakkaan kohtaaminen, aito palvelu ja läsnäolo. Asiakasryhmien tarpeiden tunnistamiseen kiinnitettiin konseptin suunnittelussa erityistä huomiota.

– Ekologisuus, välittäminen ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvoja, joita haluamme vaalia. Esimerkiksi Lahden Konserttitaloon tuomme nollahävikkiravintolan, sanoo Restelin Food&Events -ketjun ketjujohtaja Kristian Helanne.

Myös Sibeliustalon Ravintola Lastuun on suunnitteilla mittava uudistus niin ruoka- ja juomavalikoimaan kuin sisustukseenkin. Muutoksen tavoitteena on parantaa ravintolan viihtyvyyttä sekä monipuolistaa asiakaspalvelua.

Ravintolapalveluiden keskiössä on itseoikeutetusti ruoka. Monipuolinen ja hyvinvointia huomioiva ruoka- ja juomavalikoima kutsuvat nauttimaan hetkestä ja hyvästä olosta. Tavoitteena on myös tehdä mahdollisimman paljon yhteistyötä paikallisten ruoka- ja juomatuottajien kanssa ja näin pitää esillä tapahtumien paikallisväri.

Palvelukonsepti rakennetaan vastuullisuus huomioiden aidosti elämykselliseksi. Tapahtumien ravintolaympäristö muokataan alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen digitaalisuudella, tekniikalla ja valaistuksella ruokkimaan kävijän kaikkia aisteja.

– Johtoteemana on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja nautinnot, Helanne summaa. Ne edellä voimme yhdessä kehittää KOKO Lahden, elämysten suuren kaupungin, merkittävimpiä tapahtumia entistä vetovoimaisemmiksi.