Sibeliustalon kesän aukioloajat

Sibeliustalo on suljettuna 1.-28.7.2019 välisenä aikana kesällä tehtävien huoltotöiden vuoksi. Avaamme ovet jälleen maanantaina 29.7.2019. Kesän jälkeen Sibeliustalon pääovet ovat avoinna yleisölle klo 8-16 välisenä aikana sekä tapahtumien yhteydessä.

Ravintola Lastussa on tarjolla lounasta normaalisti kesäkuun loppuun asti. Lounasravintola Lastu avaa kesän jälkeen ovensa jälleen maanantaina 5.8. 

Piano Paviljonki palvelee asiakkaita läpi kesän. Lisätiedot ja tarkemmat aukioloajat löydät osoitteessa www.pianopaviljonki.fi

Lipunmyyntimme siirtyy Lippu,fi kauppakeskus TRIO:n myyntipisteeseen. Jatkossa Sibeliustalon lippukassa on avoinna tuntia ennen tapahtuman alkua. Lippuja voi ostaa koko kesän ajan TRION myyntipisteestä tai osoitteessa www.lippu,fi

Hyvää kesää!