KOKO Lahti Oy on Evento Awards 2020 -kumppani

KOKO Lahti Oy on Evento Awards 2020 -kumppani

Lahden Sibeliustalo KOKO Lahti Oy:n brändinä on yhtenä kumppanina Evento Awards 2020 -kilpailussa. Evento Awards on vuosittain järjestettävä kilpailu, jossa palkitaan tapahtuma-alan parhaat. Palkintoja tavoittelevat tapahtuma-alan luotettavimmat ja parhaat kumppanit sekä tapahtumien tekijät omilla töillään.

Evento järjestää Evento Awards –tunnustuspalkintokilpailun tapahtuma-alan kiinnostusta, arvostusta ja näkyvyyttä edistääkseen. Sen tarkoituksena on toimia puolueettomana alustana kilpailulle ja palkita vuosittain kaikkia niitä tahoja ja henkilöitä, joilla on oikeanlaista asennetta, ammattitaitoa ja kykyä saavuttaa asetetut tavoitteet tapahtumien avulla.

Palkintojen kautta ammattimaiselle tapahtumatekemiselle asetetaan tietty taso. Samalla nostetaan esiin paitsi luovuutta, myös tapahtumien tuottavuusnäkökulmaa ja tapahtumien merkitystä yleensäkin. Lisäksi alan nykyisten tekijöiden saamat tunnustukset kasvattavat alan houkuttelevuutta potentiaalisten tulevien ammattilaisten silmissä.
Petra Peltovako, markkinointi- ja viestintäjohtaja, KOKO Lahti Oy

Tunnustuspalkintokilpailussa on monipuolisesti sarjoja tapahtuma-alan kumppaneille ja ammattilaisille. Osa sarjoista on tarkoitettu tapahtumatoimistoille tai vastaaville, jotka osallistuvat kilpailuun edellisen vuoden aikana toteutetuilla ja dokumentoiduilla töillään. Kilpailun kumppanisarjoihin palkittavia ehdottavat Eventon lukijat. Lopulliset päätökset kaikissa sarjoissa tekee tuomaristo.

Lisätietoja: https://eventoawards.fi/yhteistyossa/