Ravintola Lastu avaa ovensa uudistuneena

Ravintola Lastu avaa ovensa uudistuneena

Vesijärven rannalla, Lahden Sibeliustalossa oleva ravintola Lastun isäntä vaihtui vuoden vaihteessa, kun Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat otti hoitaakseen KOKO Lahden kaikki ravintolatoiminnot. Ravintoloitsijan vaihdoksen myötä Lastu pistettiin remonttiin tammikuun ajaksi, ja se avaa ovensa jälleen 5.2.2020.

Ravintolaan on tehty mittava uudistus niin ruokalistaan kuin sisustukseenkin. Sibeliustalon henki ja muotokieli ovat saaneet innoituksensa suomalaisesta metsästä sekä alueen teollisesta historiasta. Samoista lähteistä ammentaa inspiraationsa myös ravintola Lastu, jonka suunnittelun on toteuttanut sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co. Ruokalistalle ripauksen paikallisväriä tuovat Lahden alueen pientuottajien raaka-aineet.

Tavoitteenamme oli rakentaa kansainvälinen, laadukas ravintolakokonaisuus, jossa perinteinen kohtaa modernin”, luonnehtii Food&Events Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja Kristian Helanne.

Näistä lähtökohdista Lastussa tarjoillaan sesonginmukaista, innovatiivisella otteella valmistettua ruokaa, jonka raaka-aineet on tuotettu eettisesti ja lähellä.

Lastussa kruunataan Sibeliustalon konserttielämys tai viihdytään muuten vain aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvien, à la carte -illallisen ja sunnuntaibrunssin merkeissä. Hyvän ruoan ja ihanan illan kruunaa loistava palvelu.

“Ilolla ja ylpeydellä odotamme uuden ravintolan avajaisia. Uudistuneen Lastun raikas ja valoisa ilme on herättänyt Sibeliustalon satamanpuoleisen sisäänkäynnin uuteen eloon. Lastu sopii täydellisesti Sibeliustalon muuten historiallisesti arvokkaaseen, mutta samalla kodikkaaseen tunnelmaan”, sanoo KOKO Lahden toimitusjohtaja Emilia Mäki.

Avajaisten jälkeen Lastu palvelee asiakkaita Sibeliustalossa viikon jokaisena päivänä.

Aukioloajat

Kahvila arkisin klo 8 – 16
Aamiainen arkisin ma – pe klo 8 – 10
Lounas arkisin ma – pe 11 – 14
Ravintola ke – su 17 – 22
Sunnuntaibrunssi su 11 – 15

https://www.ravintolalastu.fi/