Koko Lahti Nauraa! -nauruspektaakkeli kokoaa maamme eturivin koomikot Lahteen

Koko Lahti Nauraa! -nauruspektaakkeli kokoaa maamme eturivin koomikot Lahteen

Sami Hedberg juhlii 15-vuotista taiteilijauraansa, Pelicans piinapenkissä armottomassa Roastissa

Koko Lahti Nauraa – Lahen komediaviikonloppu järjestetään ensimmäisen kerran pe-la 27.-28. maaliskuuta Lahden Sibeliustalossa. Kaksipäiväinen nauruspektaakkeli pitää sisällään kahdeksan toisistaan täysin poikkeavaa, mutta takuuvarmasti yhtä hulvatonta esitystä. Tapahtumassa esiintyy toistakymmentä suosittua koomikkoa.

”Tämä on hieno tilaisuus saada iso kattaus suomalaisia eturivin koomikoita kerralla saman katon alle. Hattua myös Pelikaaneille, että ovat lähteneet mukaan vapaaehtoiseen grillaukseen. Siinä käryssä on osattava myös nauraa itselleen”, toteaa KOKO Lahti Oy:n ohjelmapäällikkö Matti Pöllänen.

Perjantaina huumoria viljellään Sami Hedbergin 15-vuotisjuhlakiertueen merkeissä, Ali Jahangirin uudessa stand up -soolossa, herkille korville sopimattomassa K-18 Klubissa (Pete Kosonen, Robert Petterson, Eero Corso ja Anitta Ahonen) sekä Hevon Kuusi Show’ssa (Pete Kosonen, Tommi Mujunen, Tuula Kolehmainen ja Jacke Björklund).

Lauantain komediaillan lämäsee käyntiin Pelicans Roast, jossa Suomen ainoa Roastmaster Antto Terras ottaa silmätikukseen tuttuja Pelicans-nimiä: kiekkolegenda Pentti Matikaisen, kakkosvalmentaja Pasi Nurmisen, laitahyökkääjä Antti Tyrväisen ja tubettaja Arttu Lindemanin. Dynaaminen duo Roope Salminen ja Ernest Lawson vetävät posketonta improvisaatiota ja Valot pois -show’ssa heitetään pimeetä huulta pimeässä (Pete Kosonen, Rudi Rok, Tommi Mujunen). Komediaviikonlopun päättävät Grande Finale -esityksessä Sami Hedberg, Pete Kosonen, Ilari Johansson ja Ursula Herlin.

Tapahtumaan myydään lippupaketteja, mutta myös erillisiä lippuja kuhunkin esitykseen. Tapahtuman suositusikäraja on 15 vuotta. Osa esityksistä on K-18.

Lisätietoja: www.kokolahtinauraa.fi