Seuraamme koronavirustilannetta – noudatamme THL:n ohjeita

Seuraamme koronavirustilannetta – noudatamme THL:n ohjeita

Sibeliustalo seuraa tarkasti koronavirustilannetta noudattaen THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita tarkasti.

Suomalaisviranomaisten tämänhetkinen näkemys on, että tilanne Suomessa on vakaa ja koronavirustartunnan riski pieni. Sosiaali- ja terveysministeriön arvion mukaan yleisötilaisuuksien rajoittamiseen ei ole tarvetta. Tapahtumaohjelman muutoksiin ei siten tämänhetkisen tilanteen perusteella ole syytä. Tilannetta seurataan kuitenkin taukoamatta ja olemme valmiina tekemään nopeita ratkaisuja muuttuvissa olosuhteissa.

Sibeliustalon tiloissa hyvä hygienia on otettu huomioon, mm. varustamalla wc-tilat kosketusvapailla hanoilla ja desinfioivilla käsihuuhteilla. Myös ravintola- sekä siivouskumppanimme panostavat korkeatasoiseen hygieniaan ja noudattavat viranomaisten laatu- ja hygieniamääräyksiä. Yleisötilojen pinnat pyyhitään päivittäin.

Noudatathan vierailusi aikana näitä ohjeistuksia
• jätä kättely, halaukset ja poskisuudelmat pois tervehdyksistä
• huolehdi käsihygieniasta, hyödynnä tiloissa tarjolla olevia käsidesejä
• käytä kertakäyttöisiä paperinenäliinoja ja jos yskittää, yski nenäliinaan tai tarvittaessa hihaan

Lisätietoja:
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ajankohtaistiedotteet koronavirustilanteesta
Lahden kaupungin ohjesivusto