AVI kieltänyt yli 500 hengen yleisötilaisuudet

AVI kieltänyt yli 500 hengen yleisötilaisuudet

 
Sibeliustalossa tehostettu tilojen siivousta
 
Aluehallintovirastot ovat 13.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet sekä sisä- että ulkotiloissa kielletään uuden koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Määräykset koskevat kaikkia Manner-Suomen kuntia ja ovat voimassa tartuntatautilain mukaisesti yhden kuukauden eli 12.4.2020 klo 24 asti. Määräys astuu voimaan välittömästi. Lisätietoa: https://www.avi.fi/web/avi/yleisotilaisuudet
 
Näin ollen Sibeliustalossa ei järjestetä yli 500 henkilön tilaisuuksia 13.3.2020 – 12.4.2020 välisenä aikana.
 
Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja viranomaisten määräyksiä tarkasti.
 
Tämän viikonlopun (13.-15.3.) konsertit on siirretty ja niistä on informoitu nettisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa. Olemme lähettäneet sähköpostia myös kaikille niille lipunostaneille henkilöille, jotka ovat lipunoston yhteydessä jättäneet suorat yhteystietonsa. Kevään muiden konserttien siirroista tai mahdollisista peruutuksista informoimme tarkemmin lähipäivien aikana.
 
Sibeliustalon tilojen siivouksesta huolehditaan tehostetusti viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Olemme lisänneet pintojen siivousta, kosketuspinnat pyyhitään yleisissä tiloissa normaalia useammin. Puhtaanapidossa noudatetaan THL:n tilojen siivoukseen antamaa erillistä ohjeistusta. Käsidesit ja desifiointiainetta sisältävät käsisaippuat on toimitettu kaikkiin yleisiin asiakastiloihin.
 
Tärkein ja tehokkain asia viruksen leviämisen estämisessä on hyvä käsihygienia. Vältämme Sibeliustalossa kättelyä.