Osallistu yleisötutkimukseen poikkeusajan vaikutuksista keikkaelämään ja voita liput!

Osallistu yleisötutkimukseen poikkeusajan vaikutuksista keikkaelämään ja voita liput!

Keikkakävijöistä on juuri nyt tärkeää saada tutkimustietoa, kun koronapandemia on vaikuttanut musiikki- ja tapahtuma-alaan ja keikkoja järjestetään totutusta poikkeavalla tavalla.

Osallistu keikkapaikkojen yleisötutkimukseen eli Venuebarometriin ja voita liput STIGin keikalle Finlandia-klubille perjantaina 11. joulukuuta! Arvomme vastanneiden kesken 2 x kahden hengen lippupakettia.

Venuebarometri selvittää yleisön mieltymyksiä ja näkemyksiä keikoista ja keikkapaikoista, nyt myös korona-ajan muuttuneessa livetilanteessa. Monestiko sinä olet käynyt Finlandia-klubilla ja mitä tykkäsit? Suosittelisitko muille ja tulisitko uudestaan? Valitse lomakkeen ensimmäiseen kysymykseen Finlandia-klubi, niin osallistut juuri meidän palkintojemme arvontaan!

Venuebarometri: https://q.surveypal.com/Venuebarometri-2020

Vastausaikaa on 22. marraskuuta saakka.

Tutkimuksen toteutuksesta vastaavat LiveFIN ry, Musiikin edistämissäätiö, Seinäjoen yliopistokeskus, Taideyliopiston Sibelius-Akatemia sekä Lapin yliopiston matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti.