Sibeliustalon syyskauden ensimmäiset konsertit toteutetaan poikkeusjärjestelyin

Sibeliustalon syyskauden ensimmäiset konsertit toteutetaan poikkeusjärjestelyin

Sibeliustalon elokuun konsertit toteutetaan poikkeusjärjestelyin – Pääsalissa käytössä vain joka toinen rivi, BEHMin keikka jaetaan kahteen osaan

Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnan Euroviisu-kiertue Viisut vuosien takaa saapuu Lahteen torstaina 19.8. klo 19 ja lauantaina 21.8. klo 14 ja 19. Pääsalin katsomokapasiteettia on pienennetty ja käytössä on vain joka toinen rivi. Tämän johdosta lippuihin merkityt paikkanumerot eivät ole voimassa. Seurueet / perhekunnat voivat istua salissa vierekkäin siten, että viereiseen seurueeseen on kolmen tyhjän penkin turvaväli.

Konserteista kaksi on loppuunmyytyjä. Lauantain päiväkonserttiin löytyy vielä lippuja.

BEHMin konsertti Pääsalissa järjestetään sunnuntaina 29.8. kahteen osaan jaettuna klo 15 & 18, jotta tapahtumassa voidaan noudattaa poikkeuskapasiteettia ja viranomaisten turvallisuusohjeita. Lipun pääsee päivittämään ke 18.8. klo 12 alkaen osoitteessa www.lippu.fi/behm-sibeliustalo-lippupaivitys Jako kahteen pienempään keikkaan vaatii kaikilta lipun ostaneilta toimenpiteitä. Alkuperäiselle keikalle ostetut liput eivät kelpaa sellaisenaan, vaan ne tulee päivittää uudelle kellonajalle. Lisätiedot: https://www.sibeliustalo.fi/tapahtumat/behm-2-114/

Sibeliustalo suosittelee maskin käyttöä sisätiloissa.

Tervetuloa konsertteihin!