Koronapassi käyttöön Finlandia-klubin anniskelualueella sekä Sibeliustalon Pikkujoulubileissä

Koronapassi käyttöön Finlandia-klubin anniskelualueella sekä Sibeliustalon Pikkujoulubileissä

Finlandia-klubi ottaa koronapassin käyttöön klubin anniskelualueella. Tällä toimenpiteellä voimme mahdollistaa konserttien toteutumisen klubilla nykyisten ravintolarajoitusten aikana. Tarkistamme anniskelualueen sisäänkäynnissä koronapassin sekä henkilöllisyystodistuksen.

Koronapassi otetaan myös käyttöön Sibeliustalon Pikkujoulubileissä (K-18) lauantaina 27. marraskuuta. Tapahtumassa on laajat anniskelualueet, joten koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkastetaan lippujen tarkastuksen yhteydessä Sibeliustalon aulassa.

Näiden tapahtumien toimintaa säätelevät tämänhetkiset ravintolarajoitukset, joita noudattamalla pystymme toteuttamaan tapahtumat.

Koronapassin käyttöönottoon edellyttäviä rajoituksia ei tällä hetkellä ole voimassa yleisötilaisuuksissa, joten koronapassi ei ole käytössä Sibeliustalon Pääsalin konserteissa ja esityksissä.

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa ladattua Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Todistuksessa tulee olla merkinnät kahdesta koronarokotuksesta tai todistus negatiivisesta koronatestituloksesta (max. 72 h vanha) tai todistus sairastetusta koronavirustaudista (max. 6 kk vanha).

Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Lisätietoa koronatodistuksesta THL:n sivuilla.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Saavuthan tapahtumaan terveenä ja oireettomana sekä hyvissä ajoin. Suosittelemme maskin sekä käsidesin käyttöä. Kosketusvapaita käsidesiautomaatteja on Sibeliustalon aulassa, Finlandia-klubilla sekä kokoustiloissa.

Seuraamme aktiivisesti alueellamme olevia rajoituksia ja reagoimme niiden muuttuessa.