Koronapassi käytössä Finlandia-klubin joulukuun keikoilla

Koronapassi käytössä Finlandia-klubin joulukuun keikoilla

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 24.11. tekemällä päätöksellä Päijät-Hämeessä rajoitetaan yleisötilaisuuksia, joissa on yleisöä seisomakatsomoissa. Rajoitukset ovat voimassa 27.11.-26.12.2021. Niiden vaihtoehtona tilaisuuden järjestäjä voi ottaa käyttöön koronapassin.

Tämän johdosta Finlandia-klubin joulukuun keikoilla tarkastetaan koronapassi lipuntarkastuksen yhteydessä. Varauduthan esittämään myös henkilöllisyystodistuksen ja tulethan ajoissa paikalle.

Koronapassi edellytetään yli 16-vuotiailta henkilöiltä.

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa ladattua Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Todistuksessa tulee olla merkinnät kahdesta koronarokotuksesta tai todistus negatiivisesta koronatestituloksesta (max. 72 h vanha) tai todistus sairastetusta koronavirustaudista (max. 6 kk vanha).

Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Lisätietoa koronatodistuksesta THL:n sivuilla.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Saavuthan tapahtumaan terveenä ja oireettomana sekä hyvissä ajoin. Suosittelemme maskin sekä käsidesin käyttöä. Kosketusvapaita käsidesiautomaatteja on Sibeliustalon aulassa, Finlandia-klubilla sekä kokoustiloissa.

Seuraamme aktiivisesti alueellamme olevia rajoituksia ja reagoimme niiden muuttuessa.