Sibeliustalo ottaa koronapassin käyttöön konserteissa

Sibeliustalo ottaa koronapassin käyttöön konserteissa

Valtioneuvoston asettamien rajoitusten myötä Sibeliustalo ottaa koronapassin käyttöön kaikissa konserteissa Sibeliustalon Pääsalissa ja Finlandia-klubilla 2.12. alkaen. Koronapassi edellytetään 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta henkilöiltä. Koronapassin käyttö mahdollistaa tapahtumien järjestämisen ilman kapasiteettirajoituksia sekä turvallisen ja vastuullisen toiminnan Sibeliustalossa.

Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkastetaan konsertti-iltoina aulassa. Saavuthan ajoissa paikalle.

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa ladattua Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Todistuksessa tulee olla merkinnät kahdesta koronarokotuksesta tai todistus negatiivisesta koronatestituloksesta (max. 72 h vanha) tai todistus sairastetusta koronavirustaudista (max. 6 kk vanha).

Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lisätietoa koronatodistuksesta THL:n sivuilla.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Saavuthan tapahtumaan terveenä ja oireettomana sekä hyvissä ajoin. Suosittelemme maskin sekä käsidesin käyttöä. Kosketusvapaita käsidesiautomaatteja on Sibeliustalon aulassa, Finlandia-klubilla sekä kokoustiloissa.

Seuraamme aktiivisesti alueellamme olevia rajoituksia ja reagoimme niiden muuttuessa.