Sibeliustalo ottaa koronapassin käyttöön koko talossa

Sibeliustalo ottaa koronapassin käyttöön koko talossa

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 30.11. tehnyt päätöksen rajoitustoimista, jotka kieltävät Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntien alueilla kaikki sisätiloissa järjestettävät yli 20 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Koronapassin käyttö mahdollistaa kuitenkin tapahtumien järjestämisen ilman kapasiteettirajoituksia sekä turvallisen ja vastuullisen toiminnan Sibeliustalossa.

Näin ollen Sibeliustalo ottaa koronapassin käyttöön koko talossa 3.12.2021 alkaen. Koronapassi tarkastetaan Sibeliustalon aulassa kaikilta talossa vierailevilta. Rajoitustoimien aikana kulku Sibeliustaloon tapahtuu vain Ankkurikadun pääovien kautta. Huomioithan, että koronapassi vaaditaan myös Ravintola Lastun lounasasiakkailta.

Koronapassi edellytetään 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta henkilöiltä. Varauduthan esittämään henkilöllisyystodistuksen. Rajoitukset ovat voimassa 26.12.2021 asti.

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa ladattua Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Todistuksessa tulee olla merkinnät kahdesta koronarokotuksesta tai todistus negatiivisesta koronatestituloksesta (max. 72 h vanha) tai todistus sairastetusta koronavirustaudista (max. 6 kk vanha).

Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lisätietoa koronatodistuksesta THL:n sivuilla.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Saavuthan tapahtumaan terveenä ja oireettomana sekä hyvissä ajoin. Suosittelemme maskin sekä käsidesin käyttöä. Kosketusvapaita käsidesiautomaatteja on Sibeliustalon aulassa, Finlandia-klubilla sekä kokoustiloissa.

Seuraamme aktiivisesti alueellamme olevia rajoituksia ja reagoimme niiden muuttuessa.