Maagiset Messut täyttää syksyllä Sibeliustalon mystiikalla

Maagiset Messut täyttää syksyllä Sibeliustalon mystiikalla

Maagisuus on teemana syyskuun viimeisenä viikonloppuna Lahden Sibeliustalossa järjestettävässä uutuustapahtumassa. Erilaisten elämysten etsijät yhdistävä ennennäkemätön tapahtumakonsepti on täynnä mystiikkaa ja unenomaista seikkailua. Maagiset Messut kokoaa yhteen eri alojen yrittäjät, tutkijat, tulkitsijat, luontaishoitajat, kädentaitajat, taiteilijat, esiintyjät ja luennoitsijat kuin myös cosplay- ja peliharrastajat sekä sisällöntuottajat. Tapahtumassa jaetaan laadukasta tietoa erilaisista maagisista aiheista ja mahdollistetaan ikimuistettavia kokemuksia.

Maagisuus on teema, joka ilmenee kaikissa elämän osa-alueissa, myös tavallisessa arjessa. Maagiset Messut tarjoaa avoimen ja tasavertaisen kohtaamisympäristön erilaisille maailmoille ja sukupolville. Se yhdistää luentoja, erilaisia esityksiä ja puheenvuoroja ja tarjoaa uniikeista tuotteista kiinnostuneille kattavan messutapahtuman. Luvassa on lisäksi valokuva- ja taidenäyttelyjä, valo- ja videotaidetta sekä elämyksiä mm. työpajojen ja erilaisten fantasiahahmojen muodossa.

Maagiset Messut on tarkoitettu kaikenikäisille maagisista ja selittämättömistä ilmiöistä kiinnostuneille. Tapahtumassa nähdään esiintymässä muun muassa suosittu sosiaalisen median vaikuttaja Namikolinx ja tubettava sirkusalan ammattilainen Tinke sekä Suomen seuratuimpiin tietotubettajiin lukeutuvat Ville Mäkipelto ja Petteri Mikkonen. Tapahtuman juontaa Selviytyjät Suomi -ohjelman viidenneltä kaudelta tuttu viikinkinainen Marianne Kiukkonen.

Maagisten Messujen perustajan, kirjailija ja vaikuttaja Kupariketun mukaan Lahden Sibeliustalon uniikki ympäristö sopii täydellisesti uutuustapahtuman järjestämispaikaksi. ”Etsimme pitkään toimivaa ja hienoa toteutuspaikkaa ennennäkemättömälle konseptillemme. Lahden Sibeliustalo täytti toiveemme – se on sijainniltaan ja toimivuudeltaan täydellinen. Teemme tapahtumaa vahvasti yhdessä Sibeliustalon ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa”, iloitsee Kuparikettu.

Maagiset Messut Lahden Sibeliustalossa lauantaina 30.9.2023.

Lisätiedot:
www.maagisetmessut.fi
info@maagisetmessut.fi, p. 040 5260992