Maagisilla Messuilla koetaan taianomainen tapahtumapäivä

Maagisilla Messuilla koetaan taianomainen tapahtumapäivä

Maagisilla Messuilla astutaan mystiikan maailmaan – taianomainen tapahtumapäivä täyttää Sibeliustalon monipuolisilla elämyksillä

Syyskuun viimeisenä lauantaina 30.9. Lahden Sibeliustalossa järjestettävä uutuustapahtuma Maagiset Messut on täynnä mystiikkaa, elämän taianomaisuutta ja unenomaista seikkailua. Ainutlaatuinen tapahtuma esittelee monipuolisesti elämän maagista puolta, joka ilmenee taiteena, kädentaitoina, musiikillisina elämyksinä ja selittämättöminä ilmiöinä. Elämyksellisessä päivässä jaetaan laadukasta tietoa erilaisista maagisista aiheista ja mahdollistetaan ikimuistettavia kokemuksia.

Maagiset Messut on tarkoitettu kaikenikäisille maagisista ja selittämättömistä ilmiöistä kiinnostuneille. Tapahtumapäivä täyttää Lahden Sibeliustalon tilat monipuolisella ohjelmalla. Luvassa on luentoja, erilaisia esityksiä ja puheenvuoroja, valokuva- ja taidenäyttelyitä, valo- ja videotaidetta sekä elämyksiä muun muassa työpajojen ja erilaisten fantasiahahmojen muodossa. Messujen lapsivieraille on tarjolla omaa ohjelmaa. Maagiset Messut kokoaa yhteen eri alojen yrittäjät, tutkijat, tulkitsijat, luontaishoitajat, kädentaitajat, taiteilijat, esiintyjät ja luennoitsijat kuin myös cosplay- ja peliharrastajat sekä sisällöntuottajat.

Maagisilla Messuilla nähdään esiintymässä lukuisa määrä suosittuja sosiaalisen median vaikuttajia sekä alaan erikoistuneita asiantuntijoita. Lavalle nousevat muun muassa tonttujen ja haltioiden historiaan perehtynyt Heikki Saure, yliluonnollisista aiheista tohtoriksi väitellyt sosiaalipsykologi Jeena Rancken sekä Suomen seuratuimpiin tietotubettajiin lukeutuvat Ville Mäkipelto ja Petteri Mikkonen. Maagisten Messujen luoja ja keulakuva Kuparikettu esittelee tapahtumassa uutuusteoksensa ”Nykynoidan käsikirja”.

Elämyksellisen tapahtumapäivän aikana pääsee nauttimaan muun muassa Ruffle Army -jättisaippuakuplaryhmän satumaisesta esityksestä, Kalevan Noidan bizarretaikuudesta, Sandi Moilasen maagisesta maskeerausesityksestä, sirkusartisti Tinken taidonnäytteistä sekä Marjo Luukkosen ja Matti Kohopään rauhoittavasta meditatiivisesta konserttihetkestä luutulla ja kristallimaljoilla. Esiintyjiä pääsee tapaamaan myös henkilökohtaisesti tapahtuman Meet&Greet -pisteellä. Maagiset messut juontaa muun muassa Selviytyjät Suomi -ohjelmasta tuttu viikinkinainen Marianne Kiukkonen.

Maagiset Messut järjestetään Lahden Sibeliustalossa lauantaina 30.9.2023. Tapahtuma on avoinna klo 11-21.

Lisätiedot:
www.maagisetmessut.fi