Before the Dawn + Wolfheart

Before The Dawn tekee comebackin – Wolfheart viettää esikoisalbuminsa 10-vuotisjuhlaa! Yhtyeet saapuvat ainutlaatuiselle keikalle Lahden Finlandia-klubille 19.5.2023!

Kotimaisen metallin kenties odotetuin comeback koittaa 19. toukokuuta 2023, kun suomalaisen melodisen death metalin kivijalka Before The Dawn täyttää Lahden Finlandia-klubin kymmenen vuoden tauon jälkeen. Multi-instrumentalisti Tuomas Saukkosen johtama yhtye tekee pitkään kaivatun paluun niin julkaisu- kuin keikkarintamalle ja uusia tuulia musiikkiin tuo uudeksi laulajaksi värvätty Paavo Laapotti. Vuonna 2023 yhtyeeltä ilmestyy tuore albumi ja siitä irrotettu single ”Downhearted” on ottanut niin vanhan kuin uuden yleisön omakseen. Varmoja voidaan olla siitä, että Before The Dawn on palannut kovempana kuin koskaan.

Juhlahumua keikkailtaan lisää suomalaisen melodisen death metalin ykkösnimiin lukeutuva Wolfheart, joka juhlistaa pyöreitä vuosia täyttävää ”Winterborn” -esikoisalbumiaan! Wolfheart esittää keikalla albumin alusta loppuun. Niin ikään Tuomas Saukkosen luotsaaman yhtyeen vauhti ei suinkaan ole hidastumaan päin, vaan Wolfheart julkaisi syksyllä 2022 viimeisimmän albuminsa ”King of the North”. Erinomaisen vastaanoton saaneen levyn tiimoilta yhtye keikkailee ahkerasti ympäri maailmaa.

Ovet klo 20
Wolfheart klo 21
Before the Dawn klo 22.15

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Tilaa juomat itsellesi ja seurueellesi omalle pystypöydälle ennakkoon! Juomat odottavat pöydässä valmiina, kun saavut Finlandia-klubille nauttimaan keikkaillasta.

Saat varmistuksena tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Pöytänumero vahvistetaan viimeistään 2 h ennen tapahtuman alkua. Pöytäpaikkoja rajoitettu määrä, max 4 hlöä / pöytä. HUOM! Tule paikalle viimeistään klo 20.15.

Aikataulu ja liput

pe 19.5.2023 klo 21.00

Location

Finlandia-klubi

26 € ennakkoon / 31 € ovelta

+ tilausmaksut (alk. 1,50 € www.lippu.fi)