Erin – Anna mun rakastaa

Elokuun lopussa neljännen albuminsa julkaissut Erin aloittaa kattavan Anna mun rakastaa -konserttisalikiertueen 8. helmikuuta Järvenpäästä. Kevään kiertue kattaa yhteensä 16 paikkakuntaa ympäri Suomen. Konserteissa on luvassa valovoimaisen artistin uuden levyn kappaleita, vanhoja hittejä, akustisesti riisuttuja versioita ja tarinoita kappaleiden ympäriltä. Konserttien lipunmyynti on alkanut tänään.

Ihanaa lähteä konserttisaleihin kiertämään! Konsertit on se paikka, jossa pääsee fiilistelemään ihan luvalla ja kunnolla. Kun ensin ollaan koko kesä ja syksy riehuttu festarilavoilla ja klubeilla, on ihana päästä istuvan yleisön kanssa käymään läpi syvemmin lauluja ja laulun taustalla olevia tarinoita. Laulu ei ole kokonaan valmis, ennen kuin siihen on tartutettu yleisön energiat ja tarinat, ja konsertit jos jotain ovat tilaisuuksia, jossa yleisön energian voi aistia, Erin iloitsee.

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnetun Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin vuonna 2011 ja levy on ylittänyt moninkertaisen platinan rajan yli 80 000 kappaleen myynnillä. Albumilta jäivät elämään jäittihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämän laina. Erinin toiselta pitkäsoitolta, tuplaplatinarajan ylittäneeltä levyltä osaat! muistetaan muun muassa hittisinkku Ei taida tietää tyttö, joka valittiin vuonna 2014 Suomen musiikkikustantajat ry:n vuoden biisiksi.

Tapahtumajärjestäjä Warner Music Live on joutunut siirtämään Erinin konserttikiertueen syksyltä 2022 keväälle 2023. Konsertin uusi ajankohta Sibeliustalossa on lauantaina 18.2.2023. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena konserttipäivänä. Liput on mahdollista myös palauttaa 30.5.2022 mennessä Lippu.fi:n kautta.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Warner Music Live

Viritä aistisi elämyksille jo ravintolan puolella ennen tapahtumaa!
Tähän tapahtumaan voit ostaa etkopaloja & elämyksiä -paketin. Paketti sisältää suussasulavia tapas -tyylisiä makupaloja sekä tapahtumalipun. Lue lisää paketista täältä.

Aikataulu ja liput

la 18.2.2023 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

39,50 €
67 € / Etkopaloja ja elämyksiä -paketti

+  tilausmaksut (alk. 1,50 € www.lippu.fi)