Iloinen Leski -operetti

Franz Léhar, Iloinen Leski – operetti kiertää Suomea!

Yksi kaikkien aikojen suosituimpia operetteja; Iloinen Leski päästetään vauhtiin Juulia Tapolan tekemällä uudistetulla ohjauksella.

Pontevedro II laivan vesillelasku, ja kastamisjuhla ovat alkamassa, mutta todellisuudessa koko laiva, avajaiskekkereineen on järjestetty velkarahalla. Laiva on konkurssikypsä jo ennen ensimmäistä matkaansa.

Laivan kapteenilla Paroni Zetalla on kuitenkin jo suunnitelma laadittuna; jonkun laivan upseeristosta on naitava kirjansa julkistusjuhliaan risteilyllä pitävä miljonäärileski: Hanna Glawari, ja näin pelastettava Pontevedro II konkurssilta.

Lavastuksen on tehnyt Jari Jalonen, ja musiikista esityksessä vastaa salonkiorkesteri: Operetta. Solisteina esityksissä nähdään mm. Jyrki Anttila, Hanna-Kaisa Nyrönen, Rolf Broman, Jouni Kokora, Hedvig Paulig, Aki Alamikkotervo, Tiina Vahevaara

Kesto n. 2 h 30 min, sisältää väliajan.

Järjestäjä: OperArt Jyrki Anttila Oy.

Ryhmämyynti

Ryhmien myyntipalvelu palvelee numerossa 0600 39 3949 maanantaista perjantaihin klo 11-17, poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä. Puhelun hinta 2 € / min + pvm) tai osoitteessa ryhmat@lippu.fi (yritys- ja ryhmämyynti, yli 10 henkilölle).

Viritä aistisi elämyksille jo ravintolan puolella ennen tapahtumaa!
Tähän tapahtumaan voit ostaa etkopaloja & elämyksiä -paketin. Paketti sisältää suussasulavia tapas -tyylisiä makupaloja sekä tapahtumalipun. Lue lisää paketista täältä.

Aikataulu ja liput

su 19.2.2023 klo 14.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

48,50 € / peruslippu
48,50 € / pyörätuolipaikat
43,50 € / ryhmät (min. 10 hlöä)
71 € / Etkopaloja ja elämyksiä -paketti