Maagikot

Kiertue on siirtynyt keväältä 2022 keväälle 2023. Lahden esitys oli alun perin tarkoitus järjestää perjantaina 11.2.2022. Uusi päivämäärä on ke 8.2.2023. Jo ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

Kotimaisen magian kärkinimet Maagikot 2 -yhteiskiertueelle! 

Vuonna 2020 loppuunmyyty Maagikot kiertue saa jatkoa! Maagikot 2 tuo kotimaisen magian ja illuusion kärkinimet yhteiskiertueelle 1.2.-4.3. 2023. Mukana on taikuutta, mentalismia ja sirkusta. Kansainvälistä huomiota saaneet oman alansa huiput tuovat näyttämölle ennennäkemättömiä ihmeitä sekä leuat loksauttavaa taitoa. Luvassa on kokonaisuus, jollaista ei ole Suomessa aikaisemmin nähty. Maagikot 2 kiertää edeltäjänsä tapaan konserttisaleissa ympäri Suomen.

Kiertueen esiintyjät ovat:

Kansainvälisesti palkittu mentalisti Pete Poskiparta
Maailmanennätysjonglööri Herra Koskinen
Saksassa huikean uran luonut illusionisti Jay Niemi
Ainutlaatuinen kuplataiteilija Taija Taika
Vuoden esiintyjäksi valittu mestaritaikuri Joni Pakanen
Useasti palkittu maagikko Noora Karma

Mentalisti Pete Poskiparta kertoo tulevasta: Vihdoinkin saamme parhaista parhaat samalle näyttämölle. Luvassa on kokonaisuus, joka saa katsojansa nauramaan ja hämmästymään monta kertaa.

Maagikko Noora Karma jatkaa: Tätä varten olemme hakeneet oppia eri puolilta maailmaa. Nyt käsissämme on show, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Esityksen kesto n. 2,5 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Nelonen Media Live

 

Viritä aistisi elämyksille jo ravintolan puolella ennen tapahtumaa!
Tähän tapahtumaan voit ostaa etkopaloja & elämyksiä -paketin. Paketti sisältää suussasulavia tapas -tyylisiä makupaloja sekä tapahtumalipun. Lue lisää paketista täältä.

Aikataulu ja liput

ke 8.2.2023 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

39,90 €
67,40 € / Etkopaloja ja elämyksiä -paketti

+ tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)