The Moscow Ballet Theatre (RUS) – Pähkinänsärkijä

The Moscow Ballet Theatre (RUS) – Pähkinänsärkijä

Viimeisten päivien tapahtumien valossa ja vallitsevasta maailmantilanteesta johtuen tapahtumajärjestäjä on päättänyt peruuttaa The Moscow Ballet Theatren Pähkinänsärkijä-esityksen. 

Liput voi palauttaa 31.5.2022 mennessä osoitteessa: web.lippu.fi/palautus

The Moscow Ballet Theatre (RUS)

Lumoudu Pähkinänsärkijän sadunomaisesta tunnelmasta ja venäläisen klassisen baletin huippuosaamisesta

The Moscow Ballet Theatren uskomattoman taitavat tanssijat ovat taas täällä. The Moscow Ballet Theatren balettiseurue ihastutti vuonna 2020 Joutsenlampi-balettiesityksellä Porvoossa, Lahdessa ja Helsingissä. Finlandia-talon salit myytiin kahteen kertaan loppuun, ja yleisö oli hurmiossa.

Keväällä 2022 on toisen rakastetun klassikon vuoro, kun Lahden Sibeliustalolla nähdään 7.3.2022 Pähkinänsärkijä-balettiesitys. The Moscow Ballet Theatren Pähkinänsärkijä-esityksen kantava voima on perinteisen venäläisen klassisen baletin huippuosaaminen. Seurueen virtuoosimaiset tanssijat ovat maailmankuulun venäläisen klassisen baletin kärkeä. Tule ja koe taito, eleganssi ja hämmästyttävä keveyden vaikutelma.

Ensi-iltansa vuonna 1892 saanut Pähkinänsärkijä kertoo nuoresta tytöstä, joka saa lahjaksi pähkinänsärkijänuken. Yöllä Pähkinänsärkijä suojelee tyttöä pahan Hiirikuninkaan hyökkäykseltä, muuttuu yllättäen prinssiksi ja vie tytön kiehtovaan Makeishaltijattaren maahan. Mutta oliko se vain unta?

Tšaikovskin loistelias musiikki kuullaan esityksessä tallenteelta. Valitettavan tilan puutteen takia The Moscow Ballet Theatre ei voi tuoda mukanaan orkesteria. Koreografiasta vastaavat balettitaiteen mestarit Marius Petipa, Lev Ivanov ja Anatoly Emelianov.

Esityksen kesto n. 2h, sisältäen väliajan.

Ikäsuositus yli 4-vuotiaille katsojille.

Järjestäjä: Aftersunset Oy

Aikataulu ja liput

ma 7.3.2022 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

76,00 € / permanto (peruslippu)

66,00€ / permanto (eläkeläiset)

46,00 € / permanto (opiskelijat, lapset alle 18v)

66,00 € / parvet (peruslippu)

56,00 € / parvet (eläkeläiset)

39,00 € / parvet (opiskelijat, lapset alle 18v)

Ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 66,00 € (vain permanto)

(Sis. Lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu