Paperi T

Veikkauksen Kaveri mukaan -etuna on tänäkin vuonna noin 100 kotimaisten huippuartistien ja -bändien keikkaa, joille nopeimmat saavat kaverin mukaan samaan hintaan! Tarjouslippuja rajattu määrä.

Osta Veikkauksen Etuasiakkaana kaksi lippua yhden hinnalla!

 

Paperi T on helsinkiläinen rap-artisti ja runoilija, joka aloitti uransa kulttimainetta nauttivassa hiphop-yhtyeessä, Ruger Hauerissa. Ensimmäisen sooloalbuminsa Malarian pelko Paperi T julkaisi vuonna 2015. Albumi myi platinaa ja nousi maan virallisen albumilistan kärkeen heti julkaisusta. Artisti noteerattiin 2016 kahdella Emma -patsaalla (Vuoden tulokas ja Vuoden hiphop) sekä arvostetulla Teosto-palkinnolla.

Soolouransa aikana Paperi T:n tuotanto on kerännyt suoratoistopalveluissa lähes 47 miljoonaa kuuntelua. Uransa aikana artisti on toiminut laaja-alaisesti taiteen kentällä tehden yhteistyötä mm. mm. Lauri Porran, Pekka Kuusiston ja Paavoharjun kanssa, jonka lisäksi vuonna 2020 hän toteutti yhteisteoksen maailmankuullun taiteilijaduon Elmgreen & Dragsetin kanssa heidän Emma-museon näyttelyynsä.

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Ovet auki klo 20, keikka klo 21.

Aikataulu ja liput

pe 24.11.2023 klo 21.00

Location

Finlandia-klubi

28 € ennakkoon / 32 € ovelta

+ tilausmaksut alk. 1,50 € / tilaus (lippu.fi)