Tanssien Tähtiin Show

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tapahtumajärjestäjä on tehnyt päätöksen siirtää esityksen ensi vuoteen turvataakseen yleisölle turvallisen elämyksen.

Uusi esityspäivämäärä on lauantai 19.2.2022.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Liput voi halutessaan palauttaa 31.10.2021 mennessä lippu.fi:n sivujen kautta.

 

Tanssien Tähtiin Show uudelle kiertueelle keväällä 2021

Tanssii Tähtien Kanssa – tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat pääsivät vuonna 2019 ensimmäistä kertaa teattereiden lavoille yhteisellä show’llaan. ”Monen vuoden odotus palkittiin huikealla show’lla, tällaista esitystä ei ole aiemmin suomessa tehty ja on upeaa, että meillä on mahdollisuus lähteä jälleen kiertämään. Idea kiertueeseen lähti 2018 Tanssii Tähtien Kanssa- kauden lopulla, kun tanssijat halusivat jatkaa yhteistyötään. Englannissa ja Yhdysvalloissa tällainen kiertue toteutetaan joka kauden päätteeksi. Olemme Elevent Groupissa todella ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan näille upeille ammattitanssijoille mahdollisuuden loistaa lavalla oman show’n myötä” iloitsee Helena Ahti-Hallberg.

Tanssien Tähtiin Show`n suunnittelusta vastaa tanssijat yhdessä tuotannosta vastaavan Elevent Group Oy:n kanssa. Helena Ahti-Hallberg on vastuussa puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Ensimmäisen kiertueen esitykset olivat melkein kaikki loppuunmyytyjä ja uuden show’n aikataulut on jo saanut kovasti kyselyjä kentältä. ”Keväällä maalis-huhtikuun aikana tanssijat kiertävät uuden show’n kanssa hurjat 21 kaupunkia”, kertoo tuottaja Tero Laakso Elevent Groupista. 

Uusi Tanssien Tähtiin show rakentuu kolmesta selkeästi erilaisesta osasta, joiden aikana päästään näkemään huikeita ryhmänumeroita ja nauttimaan pukuloistosta. ”Show kostuu toisella tulemisellaan kolmen osion kokonaisuudesta, joissa paritanssi tuodaan lavalle monella eri kulmalla. On ne perinteiset kuumat lattarirytmit sekä upean glamoröösit vakiot mutta myös paljon muuta.  ”Tanssijat heittäytyvät esitykseen ihan uudella tavalla, tällä kertaa myös yleisö pääsee mukaan illan kulkuun… Se että miten, jää nähtäväksi” – vinkkaa show’n ohjauksesta vastaava ammattitanssija Marko Keränen. 

Tanssien Tähtiin Show -2021 kiertueella mukana nähdään suomen tämän hetken tunnetuimmat ammattitanssijat: Ansku Bergström, Marko Keränen, Kia Lehmuskoski, Jurijs Trosenko, Jutta Helenius, Sami Helenius, Saana Akiola, Katri Mäkinen sekä Mikko Ahti ja Jani Rasimus.

Ensimmäinen esitys on 3.3 Espoossa Sellosalissa ja siitä show kiertää yli kahdessakymmenessä kaupungissa.

Kaikki esityspaikkakunnat, päivät ja lipunmyyntiedot löytävät kiertueen sivuilta: www.tanssientahtiin.fi sekä kiertueen Facebookista tai Instagramista @tanssientahtiinshow.

Kesto: 60-70 min, ei väliaikaa

Ikäraja: S

Aikataulu ja liput

la 6.3.2021 klo 18.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

38,50 € (sis. Lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu