Tuliset Tenorit Ihan Liekeissä

Jyrki Anttila, Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo ja Tero Harjunniemi

Ilmiöksi kymmenen vuoden aikana noussut Tuliset Tenorit palaa konserttisaleihin keväällä 2023 ja tarjoaa kuulijoilleen vauhdikkaan ja riemastuttavan illan sekä sydäntä sykähdyttäviä unohtumattomia hetkiä.

Alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluneet Jyrki, Pentti ja Tomi saavat rinnalleen upeaäänisen ja karismaattisen Tero Harjunniemen. Hän on monille tuttu Kansallisoopperan Oopperan kummituksesta jossa hän oli pääosassa.

Innolla odotamme päästä jälleen esiintymään yhdessä live-yleisölle ja konserteista tulee varmasti unohtumattomia”, sanoo Pentti Hietanen iloiten.

On suuri ilo ja kunnia esiintyä teille jälleen yhdessä tenoriveljien kanssa loistavan Jukka Nykäsen orkesterin säestämänä”, toteaa puolestaan Jyrki Anttila ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi konsertteihin.

Ohjelmisto koostuu iki-ihanista tenoriklassikoista, unohtamatta suomalaisten rakastamia tangoja sekä muita yleisön suosikkeja kuten O Sole Mio ja Con Te Partiro.

Konsertin kesto n. 2,5 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Lilja Production

 

Viritä aistisi elämyksille jo ravintolan puolella ennen tapahtumaa!
Tähän tapahtumaan voit ostaa etkopaloja & elämyksiä -paketin. Paketti sisältää suussasulavia tapas -tyylisiä makupaloja sekä tapahtumalipun. Lue lisää paketista täältä.

Aikataulu ja liput

la 1.4.2023 klo 18.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

59,50 € / peruslippu
49 € / ryhmät (min. 10 hlöä)
87 € / Etkopaloja & elämyksiä -paketti

46,50 € / peruslippu S-Etukortilla
69 € / Etkopaloja & elämyksiä -paketti S-Etukortilla

+ tilausmaksut (alk. 1,50 € www.lippu.fi)