Riki Sorsa soolokeikalle Rytmiklubi Lastuun

Riki Sorsa soolokeikalle Rytmiklubi Lastuun

Noin kerran kuukaudessa Sibeliustalon Ravintola Lastuun rakennetaan tunnelmallinen elävän musiikin klubi aikuiseen makuun. Syksyn 2014 esiintyjät ovat jälleen huipputason artisteja. Syksyn avauskeikasta vastaa Riki Sorsa. 

Riki Sorsa kuuluu suomalaisen rock – ja popmusiikin pioneereihin ja on ehtinyt levyttää ja esiintyä 60-luvulta lähtien. Sorsa aloitti uransa laulusolistina muun muassa sellaisissa yhtyeissä kuin The Zoo ja Jig-Saw. Soolouralle hän siirtyi 1970- ja 1980-lukujen vaihteessa ja kappaleet kuten” Can’t Stand Dancing”, ”Muuttohaukka” ja vaikkapa” Joki” ovat jääneet elämään klassikkoina.

Vuonna 2006 Riki Sorsa sairastui kurkkusyöpään, joka aiheutti sen hetkiselle laulajan ammatille vääjäämättä pitkää taukoa. Vakavasta sairaudesta toipumisen jälkeen Sorsa on kuitenkin palaamassa esiintymislavoille jälleen.

Lisävauhtia hienon uran uudelle jatkolle on tuonut viimeisin Valoa-albumi, jossa Riki Sorsa tulkitsee ”suomalaisen laulukirjan” rakastetuimpia klassikkoja 1930-1970 luvuilta. Sairauden jälkeen Sorsan tulkinta henkii entistä kypsempää ja kokeneempaa otetta ja odotettavissa onkin hieno ja tunnelmallinen hetki Vesijärven rannalla.

Riki Sorsa + pianisti, Sibeliustalon Rytmiklubi Lastussa lauantaina 13.9. klo 20 alkaen (show time 22) 
Käy tutustumassa klubin herkulliseen Rytmimenuun täältä. 

Rytmiklubi Lastun syksyn 2014 muut esiintyjät:

la 18.10. Sami Pitkämö Duo
la 25.10. Maarit ja Sami Hurmerinta
pe 21.11. Sir Elwood Duo
pe 29.11. Dave Lindholm