LOVEA KEHIIN -konsertti Sibeliustalolla syyskuussa

LOVEA KEHIIN -konsertti Sibeliustalolla syyskuussa

Tuskinpa on yhtäkään, ainakaan hieman varttuneempaa musiikin ystävää, joka ei muistaisi legendaarista Love Records- logoa. Kaksi toisiinsa hieman tuhmasti liittynyttä sydäntä kuvaa myös tämän legendaarisen levy-yhtiön henkeä, jonka syntysanat itse asiassa lausuttiin Meilahden sairaalan vessassa. Vuosi oli 1966. Perustajajäsenistä yhtä, Atte Blomia saapuivat sairaalaan katsomaan Christian Schwindt sekä Otto Donner. WC oli paikka johon kolmikko saattoi mennä tupakalle ja juuri siellä, savuisessa sairaalan vessassa synnytettiin osa suomalaista musiikkihistoriaa. Love Recordsista tulikin Suomen tärkein vaihtoehtoisen ja kaupallisesti marginaalin musiikin tarjoaja 1970-luvulla.

Ovatko Hector, Dave Lindholm, Juice Leskinen tai vaikkapa Hurriganes ja Wigwam tänä päivänä marginaalimusiikkia? Eivät varmaankaan, mutta ilman Love Recordsia ei näitä artisteja ja bändejä tämän hetkisessä muodossaan varmaankaan olisi.

Sunnuntaina 14.9. jo klo 16 Sibeliustalon Pääsalissa alkava Lovea kehiin – konsertti tarjoaa huikean aikamatkan suomalaisen kevyen musiikin historiaan huippuartistien ja  Lasse Sakaran mestaroiman huippubändin mukana. Maarit, Pepe Wilberg, Aija Puurtinen, Tuure Kilpeläinen ja kumppanit tulkitsevat Love Recordsin mittavasta biisikatalogista juuri ne legendaarisimmat kappaleet. Konsertin juontaa ja Love Recordsin historiikkia avaa Tero Liete.  Laatutakuu!

Varaa herkullinen Sunday Love Lunch

Lounas katetaan Ravintola Lastuun klo 14.

Menu

Salaattia savustetusta lohesta ja uppomunista
Basilikapestolla marinoituja kasviksia ja salaatteja
Luomuleipää ja vaahdotettua voita

Broilerinfileetä
*omenaista kastiketta
*gratinoitua perunaa, punajuurta ja palsternakkaa

Omenapiirakkaa ja valkosuklaakermaa

25 € / Lahti Passilla 22,50 €

Varaukset:
Tilaukset puhelimitse: 03 814 2816, ma-pe klo 9-15
Tilaukset sähköpostilla: ravintolatatsibeliustalo.fi