Sibeliustalon syyskausi tarjosi elämyksiä lähes 70 000 ihmiselle

Sibeliustalon syyskausi tarjosi elämyksiä lähes 70 000 ihmiselle

Monipuolinen ohjelmakattaus toi Lahden Sibeliustaloon syyskauden aikana suuren yleisömäärän. Pääsalin lukuisat konsertit ja viihdetarjonta sekä Finlandia-klubin 20-vuotisjuhlasyksyn keikat houkuttelivat lähes 70 000 kaikenikäistä asiakasta live-elämysten äärelle. Syksyn aikana Pääsalissa järjestettiin yhteensä 49 konserttia, joiden keskimääräinen täyttöaste oli 76 %. Syksyn tähtihetkiä olivat Jarkko Tammisen neljä loppuunmyytyä showta, Sinfonia Lahden ja lauluyhtye Rajattoman Abba-konsertit sekä itsenäisyyspäivän juhlakonsertti.

Sibeliustalon kevätkauden tarjonta on jälleen runsas ja kattava. Pääsalissa vierailevat muun muassa Diandra, Juha Tapio, Maija Vilkkumaa, Lauri Tähkä, Ilari Johansson, Lea Laven ja Markku Aro sekä Kake Randelin. Sinfonia Lahti tarjoaa kevään aikana lukuisia klassisen musiikin vaikuttavia elämyksiä ja odotettuja taiteilijavieraita. Orkesterin viihdekonserteissa on mukana kaikkien aikojen suosituimpien pelien äänimaisemissa liikkuva SCORE-pelimusiikkikonsertti sekä Star Wars -elokuvakonsertit. Kevätkausi huipentuu komeasti ylikapellimestari Dalia Stasevskan johdolla Beethovenin yhdeksänteen sinfoniaan.  

Finlandia-klubin juhlasyksy nosti Puusepänsalin tunnelman kattoon

Sibeliustalon Finlandia-klubi juhli menneenä syksynä 20-vuotista ansiokasta taivaltaan. Puusepän Salin vanhoissa tehdastiloissa sijaitsevan klubin syntymäpäiviä juhlittiin koko syyskauden ajan yhteensä 22 keikan voimin. Suosituimmat seitsemän keikkaa olivat loppuunmyytyjä – mukana tämän hetken kovimmat tähdet Kuumaa ja BEHM sekä kestosuosikit Kotiteollisuus, Amorphis ja Sonata Arctica.

Finlandia-klubin kevätkausi starttasi tammikuun puolessavälissä loppuunmyydyllä Battle Beastin keikalla. Kevään aikana klubi tarjoaa kaikenikäisille livemusiikin ystäville yhteensä 17 keikkaa. Klubin lavalle nousevat muun muassa Ellinoora, A.W. Yrjänä, Saimaa sekä The 69 Eyes. Lavan valloittaa myös Suomirockin suurimpiin nimiin lukeutuva Don Huonot -yhtye, jonka paluukeikan liput myyntiin hetkessä loppuun.

Kasvua ja positiivisia näkymiä

Syksy 2023 oli KOKO Lahden tapahtumataloissa kokonaisuudessaan vilkas. Niin suuri yleisö kuin yrityskenttäkin oli liikkeellä jopa koronapandemiaa edeltävää aikaa aktiivisemmin. Molempien tapahtumatalojen – Sibeliustalon sekä Lahden Messukeskuksen – kokous- ja tapahtumamyynti oli ennätyksellisen suurta.

Lisätiedot:

toimitusjohtaja
Kimmo Kivisilta
p. 0400 701 111
kimmo.kivisilta@kokolahti.fi

markkinointi- ja viestintäjohtaja
Elina Hankkio
p. 040 509 5080
elina.hankkio@kokolahti.fi