Uusi Sibeliustalon kesä tuo huippuartistit Lahden näyttävimpään kesämaisemaan

Uusi Sibeliustalon kesä tuo huippuartistit Lahden näyttävimpään kesämaisemaan

Lahden Sibeliustalo täyttyy tulevana kesänä laadukkaalla viihteellä ja kesäisellä tunnelmalla. Uusissa Sibeliustalon kesä -teemailloissa nautitaan heinäkuussa keskiviikkoisin huippukeikoista upeassa Metsähallissa. Livemusiikin lisäksi Sibeliustalon kesäillat tarjoavat mahdollisuuden etkoihin tai keikan jälkeiseen herkutteluun ilta-auringossa kylpevällä Sibeliustalon kesäterassilla – parhaaseen loma-aikaan.

Sibeliustalon kesän starttaa pitkän hiljaiselon jälkeen lavoille palaava kestosuosikki Egotrippi. Seuraavana keskiviikkona päästään nauttimaan huippusuositun Don Huonot -yhtyeen musiikista. Kesäisiä iltoja saapuvat viihdyttämään myös Ressu Redford takuuvarmoilla klassikoillaan ja uudella tuotannollaan, sekä palkittu artisti ja lauluntekijä Ellinoora.

Sibeliustalon ohjelmapäällikkö Matti Pöllänen iloitsee uudesta kesäkonseptista: ”Matkustajasatama on kesäisin ehdottomasti yksi Lahden houkuttelevimpia paikkoja. Olemme iloisia voidessamme avata Sibeliustalon ovet yleisölle myös keskikesällä, ja olla tälläkin tavalla rakentamassa kaupunkiimme lisää vetovoimaa ja elämyksellisyyttä”, sanoo Pöllänen.

Sibeliustalon kesä:

Keskiviikko 10.7. EGOTRIPPI

Keskiviikko 17.7. DON HUONOT

Keskiviikko 24.7. RESSU REDFORD

Keskiviikko 31.7. ELLINOORA

Ovet Sibeliustalon Kesäterassille aukeavat klo 17.30 ja illat jatkuvat klo 23 saakka.

Ikäraja 18 vuotta.

Lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 14. helmikuuta. Liput myy lippu.fi.