Divet is back!

Kauan toivottu Suomen valovoimaisin drag queen Marko Vainio (Divet) palaa vihdoin Lahteen uudella upealla showlla. Koe yhden illan aikana kaikki rakastamasi koti- ja ulkomaiset tähdet, Adelesta Freddie Mercuryyn ja Erika Wikmanista ikisuosikki Virve Rostiin. Huikea show, jollaista et muualla koe! Luvassa reilusti yli 40 hahmon tähtikavalkaadi Divetin tanssijoiden kera!

Marko Vainio on kansainvälisestikin palkittu esiintyjä, joka on esiintynyt lähes 20 vuoden ajan sekä Suomessa, että ulkomailla. Hän on urallaan tehnyt satoja hahmoja ja vauhdikkaista asuvaihdoista ovat saaneet nauttia loppuunmyydyt Suomen suurimmat teatterisalit sekä lähes kaikki Suomesta lähtevät risteilyalukset. Marko on tullut tunnetuksi myös Suomen rajojen ulkopuolella, hän mm. avasi Kööpenhaminassa järjestetyn World Pride 2022 -tapahtuman. Vuonna 2019 Divet show palkittiin Edinburghin maailman suurimmilla taidefestivaaleilla himoitulla Spirit of The Fringe -palkinnolla!

Kesto n. 2,5 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjät: Divet Production & WT Comedy

 

Viritä aistisi elämyksille jo ravintolan puolella ennen tapahtumaa!
Tähän tapahtumaan voit ostaa etkopaloja & elämyksiä -paketin. Paketti sisältää suussasulavia tapas -tyylisiä makupaloja sekä tapahtumalipun. Lue lisää paketista täältä.

Aikataulu ja liput

pe 20.1.2023 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

42 € / peruslippu
39 € / eläkeläiset, varusmiehet, työttömät
69,50 € / Etkopaloja & Elämyksiä -paketti

+ tilausmaksut (alk. 1,50 € www.lippu.fi)