HUORA + LÄHIÖBOTOX

Koronatilanteen vuoksi keikka siirtyy perjantaille 14. lokakuuta 2022.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Liput voi halutessaan myös palauttaa 30.4.2022 mennessä Lippu.fi:n sivujen kautta.

 

Huoralta keväällä kolmas albumi ja kattava kiertue

Punkrock-yhtye Huora julkaisee 4.2.2022 uuden albuminsa Älä luovuta ja paahtaa heti perään toistakymmentä keikkaa sisältävälle levynjulkaisukiertueelle. Finlandia-klubilla bändi esiintyy la 26.2.2022 yhdessä uutta materiaalia valmistelevan rapmetal-yhtye Lähiöbotoxin kanssa.

Huoran kolmas albumi tulee tarjoamaan  räyhäkkäitä riffejä, riemastuttavia kielikuvia ja tarttuvia yhteislaulukertsejä. Hartaudella hiottu albumi on tehty sydänveriä säästelemättä Huoran luottotuottaja Matti Lötjösen johdolla Tampereella Fantom- ja Indigo Sick –studioilla. Edellisen albumin kiertueen jälkeen pidetty luova hengähdystauko teki hyvää yhtyeelle ja uusien Huora-rallien sävellystyö sujui luontevasti.

Tarttuvilla biiseillä ja energisellä live-meiningillä itsensä nyrkki pystyssä läpi lyöneen Huoran edellinen, järjestyksessään toinen albumi Kosto elää! (2018) meni suoraan fyysisen albumilistan ykköseksi ja vakiinnutti yhtyeen paikan isoilla festarilavoilla. Nyt Huoran levyjen biisejä on striimattu Spotifyssa lähes 10 miljoonaa kertaa ja yhtyeen hehkutetut musiikkivideot ovat kaikki keränneet satojatuhansia näyttökertoja. Uuden Älä luovuta -levyn julkaisee Backstage Rock Shop. Kolmosalbumilta ennakkoon julkaistut singlet LoppuPyörällä baariin (taksilla himaan) ja nimikkoraita (Älä) luovuta ovat kaikki saaneet lupaavan vastaanoton.

Ovet klo 20
Lähiöbotox klo 20.30
Huora n. klo 21.50

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Aikataulu ja liput

la 26.2.2022 klo 20.30

Location

Finlandia-klubi

23 € ennakkoon / 28 € ovelta

+ tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Peruttu